Αποτέλεσμα εικόνας για robin lod
Πληροφορίες του SDNA από το Βέλγιο αναφέρουν ότι η Σταντάρ Λιέγης είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα για την απόκτηση του Ρόμπιν Λουντ τον προσεχή Γενάρη.

Aποφασισμένη να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ρόμπιν Λουντ τον προσεχή Γενάρη είναι η Σταντάρ Λιέγης σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του SDNA από το Βέλγιο.

Η βελγική ομάδα είχε προσεγγίσει το τριφύλλι πριν από περίπου ένα μήνα, εκφράζοντας το ενδιαφέρον της για τον Φινλανδό και στο διάστημα που μεσολάβησε ολοκλήρωσε το «scouting report» για τον 24χρονο διεθνή μέσο.

Οι αξιόπιστες ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Σταντάρ Λιέγης έχει πλέον αποφασίσει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της απόκτησης του Λουντ που δεν είναι άλλο από την επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την αγορά του, δίχως να υπάρχουν χειροπιαστά δεδομένα για το ύψος της πρότασης (φημολογείται για ποσό μεταξύ 700 χιλ. έως 1 εκατ. ευρώ), η οποία προβλέπεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Παρά τις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος (και) από συλλόγους της Αγγλίας για τον Λουντ, μόνο η Σταντάρ Λιέγης φαίνεται αποφασισμένη/διατεθειμένη να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της και να προχωρήσει στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό και τον ίδιο τον Λουντ ενόψει Γενάρη.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι επίσης η παράμετρος που σχετίζεται με τον Λουντ και τον ατζέντη του, υπό την έννοια ότι ο Φινλανδός έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος τον Γενάρη για το καλοκαίρι, πλην όμως στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού έδειξε θετικά διακείμενος στο να βοηθήσει τους «πράσινους» σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και να εξετάσει όποια πρόταση καλύπτει τον πελάτη του.  

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top