Δραπετσώνα
του Σταύρου Πρέσση

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε με τον προπονητή κος. Κοσκινά της Ακαδημίας του Θησέα, μας είπε για την πρόοδο που έχουν τα παιδιά και ότι είναι καινούργιο τμήμα το προπαιδικό. Επίσης, ότι προσπαθούν να μάθουν τα παιδάκια να παίζουν στο μεγάλο γήπεδο 11Χ11, γιατί έπαιζαν σε 5Χ5 και 8Χ8 και ότι θέλει πολύ δουλειά, προσπάθεια και προσαρμογή για τα παιδάκια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κος. Κοσκινάς:

Είμαστε ικανοποιημένοι από τα παιδιά, τώρα έχουμε ένα τμήμα. Είμαστε καινούργια ακαδημία. Έχουμε το προπαιδικό αυτή την στιγμή. Είχαμε και πέρυσι τα παιδιά στα
junior. Είχαμε συμμετάσχει στο πρωτάθλημα στον Ελαιώνα, γιατί έκλεισε μετά ο Παπαδόπουλος και πήγαμε στο Σαλπέας. Προχωράμε θέλει δουλειά και υπομονή.  Ο στόχος για φέτος είναι να μπούμε στο πρωτάθλημα της Ένωσης και να πάρουμε εμπειρίες τα παιδιά. Παίζουμε παιχνίδια, έχουμε μπει στο τουρνουά με Πειραΐκές ομάδες το Θουκυδίδειο. Το Σάββατο θα παίξουμε με την Χαλκιδόνα στο Α. Νικολαΐδης. Στην Άρση Βαρών 7 ώρα. Τα παιδάκια πρέπει να προσαρμοστούν στο 11Χ11 γιατί από 5Χ5 και 8Χ8 που παίζανε είναι μεγάλη διαφορά. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και προσαρμογή.  
                      

  

BOUKIS


 
Top