του Σταύρου Πρέσση

Εύκολο πρωινό για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, καθώς νίκησε εκτός έδρας με 5 1 την ΑΟ Κωφών. Η ομάδα του Χαϊδαρίου έπαιξε άψογο ποδόσφαιρο και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και εξίσου το μεγάλο σκορ του αγώνα. Οι σκόρερ του παιχνιδιού ήταν οι: δύο γκολ ο Βικάτος και από ένα οι Βασιλικός, Καραγέωργος και Παπαδάκης. Επόμενη αγωνιστική για τον Αστέρα Χαϊδαρίου είναι με την Ηρακλή Περιστερίου εντός έδρας. 
Ο προπονητής του Αστέρα κύριος Τσιάκαλος Βασίλης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του από τα συμφραζόμενα που δήλωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο  κος. Βασίλης Τσιάκαλος:


Είναι ένα μεγάλο σκορ είναι η αλήθεια, αλλά δεν το κυνηγάμε εμάς μας ενδιαφέρουν οι 3 βαθμοί. Από εκεί και πέρα θέλουμε να παράγουμε ποδόσφαιρο. Να σκοράρουμε για να το ευχαριστηθούν τόσο εμείς όσο και ο φίλαθλος κόσμος, που έρχεται να δει τον αγώνα και να φεύγει γεμάτος από το γήπεδο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας για την μέγιστη προσπάθεια, ώστε να έρθει μια ακόμα εύκολη νίκη και να είμαστε σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή. Οι σκόρερ μας στον σημερινό αγώνα ήταν οι: δύο γκολ ο Βικάτος Ν. και από ένα οι Βασιλικός, Καραγέωργος και Παπαδάκης.


Σύνθεση

Αστέρα Χαϊδαρίου: Μανωλίκας,Τριανταφυλλίδης (70’ Καρβούνης), Σπυρόπουλος, Ναλμπάντης, Berberi, Τσότα, Καραγιάννης (55’ Βικάτος Δ.), Καραγέωργος (66’ Παπαδάκης), Βικάτος Ν,  Κόκα, Βασιλικός (70’ Δίπλας).


BOUKIS


 
Top