ΠΕΙΡΑΙΑ
1.Η  Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ  καθώς και την   έγγραφη απολογία του κι επειδή  θεωρεί ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σε αυτό παράπτωμα,  μετά την λήξη του αγώνα  ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  που διεξήχθη την 5/11/2017 στο γήπεδο Π. Νικολαΐδης του επιβάλλει ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για μια (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 100 ευρώ      (άρθρο 15 παρ. 8 α, δ. του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

2. Η  Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ  καθώς και την   έγγραφη απολογία του κι επειδή  θεωρεί ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σε αυτό παράπτωμα,  μετά την λήξη του αγώνα   Α.Σ.Χ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ   που διεξήχθη την 5/11/2017 στο γήπεδο ΣΕΦ  του επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο 15 παρ. 8 α,  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

3. Η  Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΜΦΙΑΛΗ  καθώς και το ότι αν και κλήθηκε  δεν απολογήθηκε    κι επειδή  θεωρεί ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σε αυτό παράπτωμα,  μετά την λήξη του αγώνα   ΑΜΦΙΑΛΗ – Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ   που διεξήχθη την 30/10/2017 στο γήπεδο Σιταποθηκών  του επιβάλλει χρηματική ποινή 80 ευρώ (άρθρο 15 παρ. 8 α,  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

4. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος των σωματείων ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ , ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς και τις  έγγραφες απολογίες τους κι επειδή  θεωρεί ότι δεν υπέπεσαν στα αποδιδόμενα σε αυτά παράπτωμα  κατά την διάρκεια του αγώνα ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ που διεξήχθη την 4/11/2017 στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής τα απαλλάσσει. 

5. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε αναφορικά με δυσμενείς κρίσεις του σωματείου Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ  που έγιναν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την 6.11.2017, κι αφού έλαβε υπόψη την  έγγραφη απολογία του καθώς και τις διευκρινίσεις που  δόθηκαν, δεν  του επιβάλλει ποινή.  BOUKIS


 
Top