Αποτέλεσμα εικόνας για ozil arsenal
Το μέλλον του Μεσούτ Οζίλ στην Άρσεναλ είναι δυσοίωνο με τον Γερμανό μέσο να είναι στην πόρτα της εξόδου, την ώρα που η Ατλέτικο Μαδρίτης εξετάζει προσεκτικά την περίπτωσή του.

O Οζίλ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα υπογράψει ανανέωση στο συμβόλαιο συνεργασίας που έχει με την Άρσεναλ και από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να υπογράψει ελεύθερος σε όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Το γεγονός αυτό γνωρίζουν οι «κανιονέρηδες» που δεν σκοπεύουν να τον χάσουν άνευ οικονομικού αντιτίματος σε λίγους πόντους, αυξάνοντας την απώλεια εσόδων μετά την διαφαινόμενη απώλεια και του Αλέξις Σάντσες.

Σύμφωνα με την «Sun» την ίδια ώρα η Ατλέτικο Μαδρίτης διακριτικά κοιτάζει την περίπτωσή του, χωρίς ωστόσο να έχει πρόθεση καταβολής κάποιου ποσού στην Άρσεναλ. 

Για να τον πείσουν να επιστρέψει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της αιώνιας αντιπάλου μετά και την θητεία του στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σιμεόνε προσφέρει περί τις 200.000 λίρες εβδομαδιαίως ενώ οι «ροχιμπλάνκος» προτίθενται να δώσουν και σημαντικό πριμ υπογραφής από την στιγμή που ο Οζίλ το καλοκαίρι θα είναι free agent.

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top