Ο Νίκος Γκάλης που βραβεύτηκε λίγο πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα Άρης - Μπόκα Τζούνιορς στο Στάδιο Κλεάνθης Βικελίδης. Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Την αποθέωση γνώρισαν τα δυο κορυφαία ονόματα σύμβολα του μπασκετικού Αρη, που παρακολούθησαν την φιλική αναμέτρηση του ποδοσφαιρικού Αρη με την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Νίκος Γκάλης που τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Θόδωρο Καρυπίδη δήλωσε: «Είναι πράγματι συγκινητική η υποδοχή που μου έγινε και η τιμή που μου έκανε η ΠΑΕ Αρης και ο πρόεδρος της κ. Καρυπίδης.

Είναι πολύ τιμητικό για μένα και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ για την τιμή που μου έκανε. Ο Άρης θα είναι πάντα ψηλά,  μία ζωή Άρης. Θέλω να είμαι κοντά στον Άρη και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και στο βόλεϊ. Είναι τιμή για μένα.»

Από την πλευρά του αποθεωτικής υποδοχής έτυχε και ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Αρη Παναγιώτης Γιαννάκης που είπε: «Σήμερα γνωρίσαμε μια αποθέωση που σε κάνει να ανατριχιάζεις. Αυτός είναι ο Άρης. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που διοργάνωσαν αυτό το φιλικό παιχνίδι, γιατί ο Αρης μπορεί να παρακινεί παγκόσμια σύμβολα σαν την Μπόκα Τζούνιορς.


Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι  ότι ο Άρης παραμένει μεγάλη ομάδα και αυτό είναι μεγαλύτερη προίκα γιατί όπως είπα και στο παρελθόν ο Άρης είναι ένα τεράστιο "κτήμα" αθλητισμού και πολιτισμού και το μόνο που απομένει είναι να κάνουμε μία προσπάθεια να βρούμε το ....χρυσάφι που κρύβει από κάτω. Εένιωσα ικανοποίηση για την τεράστια τιμή που  έγινε στο Νίκο Γκάλη γιατί την αξίζει, αφού  τις μεγάλες του στιγμές τις είχε με τον Άρη.»

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


BOUKIS


 
Top