Φωτογραφία του χρήστη SportActive.gr.
''Παρόλο τις αντίξοες συνθήκες που έχουμε, ο σύλλογος έχουμε καταφέρει έναν άθλο μέχρι στιγμής.

Παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο με συντονισμένες κινήσεις και πάνω απ’ όλα η ομάδα μας δεν έχει δεχτεί ούτε μια κόκκινη κάρτα, μην τη ματιάσουμε, όπου αυτό σημαίνει απόλυτη πειθαρχία από όλους ποδοσφαιριστές. 

Παρόλο της δυσκολίας της απώλειας του γηπέδου αλλά και του χώρου μας ώστε να μπορούμε να είμαστε πιο συντονισμένοι.

Είναι σίγουρο ότι όταν είμαστε στο δικό μας χώρο και στο γήπεδο μας σίγουρα θα λειτουργήσει και θα δουλέψει το προπονητικό τιμ σε πολύ καλύτερες συνθήκες.

Ευελπιστούμε ότι συντόμως θα είμαστε στο γήπεδο μας για να μπορέσουμε να δουλέψουμε περισσότερο και να βγάλουμε περισσότερα πράγματα.

Η διοίκηση του συλλόγου δείχνει ευχαριστημένη σε όλα τα επίπεδα και μετά από την προχθεσινή συνάντηση προπονητή γυμναστική με τη διοίκηση όλα οδεύουν προς το καλό.

Ο σύλλογος μας και η διοίκηση δείχνει την εμπιστοσύνη στον προπονητή κύριο Μανώλη Πόλλια, όπως και στον κύριο Βασίλη Λιτσάι  γυμναστή του συλλόγου.

Οπως δείχνουν τα πράγματα έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά με υπομονή και παρόλο τις δυσκολίες που έχουμε όλα θα πάνε καλά.

Οσο για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στο τοπικό ντέρμπι με τον Πυθαγόρα, μόνο ντέρμπι δεν πρέπει γιατί δεν έχουν κανένα λόγο δύο Περαματιώτικα σωματεία να χαλάσουν αλλά και να έχουν απώλεια βαθμών.

Το Πέραμα έχει ανάγκη και τις δύο ομάδες ψηλά αλλά και στην ανοδική του πορεία παρόλο και εκείνη η ομάδα του Πυθαγόρα είναι στις ίδιες συνθήκες με μας.

Ευχόμαστε το Κυριακάτικο παιχνίδι να είναι εξαιρετικό, ήρεμο και πάνω απ’ όλα αθλητικό.

Μετά τιμής το ΔΣ του Ολυμπιακού Περάματος''.

BOUKIS


 
Top