''Αναφορικά με την περάτωση των εργασιών τοποθέτησης νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Περαμάτος, η Ε.Ε. της Ε.ΠΣ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία μας ότι κατόπιν διαβεβαιώσεων του Δήμου Περάματος και του ιδίου του δημάρχου κ. Λαγουδάκη, το γήπεδο Περάματος θα παραδοθεί για χρήση στα σωματεία τέλη Νοέμβρη ή τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη το αργότερο. 

Να θυμίσουμε ότι πέραν των εργασιών στον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο Περάματος έχουν γίνει κι άλλες εργασίες καλλωπισμού, συντήρησης και επισκευών στα αποδυτήρια. 

Μέλη της Ε.Π.Σ. Πειραιά στα γήπεδα τους αυριανούς αγώνες Κυπέλλου θα παρακολουθήσουν μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Πειραιά ως εξής: ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ– ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ (ο κ. Ι. Ποντίκης) ΑΜΦΙΑΛΗ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ (ο κ. Λ. Κανδύλης) 

Κλήσεις σε απολογία Από την Πειθαρχική Επιτροπή καλούνται σε έγγραφη απολογία το σωματείο Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ (αγώνας της 5/11/2017 Α.Ο. ΧΑΛΚΗΔΩΝ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ) & για δημοσίευμα της 6/11/2017 ,τα σωματεία ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (αγώνας της 4/11/2017) και το σωματείο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (αγώνας της 5/11/2017 ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ). 

*Τα γραπτά υπομνήματα των σωματείων και των εκπροσώπων τους θα πρέπει να υποβληθούν έως και τρείς ημέρες μετά την ενημέρωση τους.

πηγή stoplekto

BOUKIS


 
Top