ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Συνέχεια στα τελευταία θετικά αποτελέσματα έδωσε ο Αετός Κορυδαλλού, που επιβλήθηκε νωρίτερα σήμερα με το ευρύ 4-2, σε εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ένωση Ρέντη για την 10η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο "Σταύρος Μελισσουργός" και προηγήθηκαν με 4-0 στο ημίχρονο (Σιδηρόπουλος 2', Μάναλης 14', Παπαθανασίου 28', Χατζάκης 43'), για να μειώσει στο δεύτερο μέρος με 2 τέρματα (Μπόγρης 77', Παλλής 85') η Ένωση και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Την προσοχή στο αμέσως επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Δόξα Πειραιά έστρεψε ο προπονητής του Αετού, Δημήτρης Καλύκας, ο οποίος δήλωσε:

"Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο χαλαρώσαμε μετά και τις αλλαγές που έγιναν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μετά τη σπουδαία νίκη με το Μοσχάτο βάλαμε στόχο τους 6 βαθμούς στα δύο ερχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. 

Στο πρώτο το τρίποντο ήρθε, όμως τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε προσεκτικοί και με τη Δόξα Πειραιά, εκεί όπου οι ανταγωνιστές μας άφησαν βαθμούς. Είμαστε πλήρεις και θα πάμε για ακόμη μία νίκη".BOUKIS


 
Top