του Σταύρου Πρέσση

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου παίζει την Κυριακή 26/11 εκτός έδρας με τον Κεραυνό Πετρούπολης. Η ομάδα του Χαϊδαρίου θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Τα προβλήματα με τους τραυματισμούς δεν σταματάν για τον προπονητή του Χαϊδαρίου κος. Τσιάκαλου, καθώς ο Ανδριόπουλος, Ναλμπάντης και Καραγιάννης  δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Ο κος Βασίλης Τσιάκαλος μίλησε στο Sportactive για τον αγώνα που έρχεται και για την προσπάθεια που κάνουν για να βελτιώνονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:


Έχουμε τις ίδιες απουσίες που είχαμε και την προηγούμενη αγωνιστική τους: Ανδριόπουλος, Ναλμπάντης και Καραγιάννης. Έχουμε συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και δεν αλλάζει βάση αντιπάλου, απλός κάθε μέρα προσπαθούμε να βάλουμε κομμάτια στο παιχνίδι μας, ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα βελτιώνοντας τις αδυναμίες μας διαρκώς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος βάση τον συνθηκών, απλός στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που παίξαμε την περασμένη βδομάδα δεν ήμασταν "αποτελεσματικοί", γιατί είχαμε 8 τελικές χαμένες, αυτά συμβαίνουν. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε  πολύ καλά.  Μετά από μια καταιγίδα πάντα βγαίνει ουράνιο τόξο.
    

BOUKIS


 
Top