ΜΟΣΧΑΤΟ 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά περιόδου 2017-2018. Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ – ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΚΑΡΑΒΑΣ 

Οι αγώνες  είναι διπλοί και προγραμματισμένοι να διεξαχθούν  τις Τετάρτες  22.11.2017 & 6.12.2017. 

Από την Ε.Π.Σ. Πειραιά το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Γιάννης Ποντίκης, το μέλος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Γιώργος Κουνιάς, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Σπάθας, ο Ταμίας κ. Γιάννης Σταματάτος , το μέλος της Ε.Ε. και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Λουκάς Κανδύλης και ο Διευθυντής των γραφείων της Ε.Π.Σ.Πειραιά κ. Νταλάκος Παναγιώτης.

Τα σωματεία εκπροσώπησαν οι εξής: Παναγιώτης Γκότσης (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ), Νικήτας Νικολάκης – Κώστας Βράκας (ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ), Γιώργος Δριτσάκης – Γιώργος Σαπουνάς (ΗΦΑΙΣΤΟΣ), Μάκης Αλεξίου (ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ), Βαγγέλης Βρεκούσης – Δημήτρης Μέγγουλης (ΚΑΡΑΒΑΣ), Στέφανος Φαναρίτης -  Διονύσης Φαναρίτης - Μάριος Μπίλιος - Χρήστος Θάνος – Βασίλης Γκούμας (ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ), Κώστας Πρέκας – Γρηγόρης Δράγαζης – Ανδρέας Ποτηριάδης (ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ) ενώ το σωματείο ΙΩΝΙΚΟΣ δεν έστειλε εκπρόσωπο.

Η κλήρωση διενεργήθηκε από τους κορυφαίους σκόρερ του περσινού Κυπέλλου κ.κ. Χαράλαμπο Κουβάτσο,  Βασίλη Μαναριώτη και Συμεών Φούντα.


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Πειραιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Μοσχάτου- Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου και τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου κ. Δημήτρη Κόλλια για την παραχώρηση του πολύ όμορφου αυτού χώρου.


BOUKIS


 
Top