ΑΘΗΝΑ
Μόνο ως τραγελαφικά μπορούν να χαρακτηριστούν όσα συνέβησαν στον τομέα επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ από το μεσημέρι έως το βράδυ της Τρίτης (3/10/2017). 

Μέσα σε οκτώ ώρες, από τις 12:30 μέχρι τις 22:30 οι «βυσσινί» έστειλαν έξι (!) επίσημες ενημερώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, με αντικείμενο αρχικά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και αργότερα την πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών στη Λάρισα.

1) Η αρχή έγινε με ανακοίνωση με την οποία η ΑΕΛ ενημέρωνε πως κατέθεσε επίσημη καταγγελία στην ΕΠΟ κατά 

- Του Ιβάν Σαββίδη

- Των υιών του, Γιώργου και Νίκου για τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο
- Του Ελ Καντουρί 

- Του Σαμπράνο για «εγκληματική συμπεριφορά» και τραυματισμό του Κρίζμαν


2) Ακολούθησε ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς τα ΜΜΕ για κάποιο θέμα της προηγούμενης ημέρας (Δευτέρα 2/10), στην οποία παράλληλα διευκρινίστηκε ότι η ΑΕΛ δεν θα κάνει καταγγελία κατά του Γιώργου Σαββίδη καθώς αποκαλύφτηκε ότι δεν βρισκόταν στο γήπεδο, αλλά στο εξωτερικό.


3) Νωρίς το απόγευμα εστάλη διορθωτική ενημέρωση που αφορούσε ακόμα μία καταγγελία. Η ΑΕΛ μελέτησε το βίντεο και διαπίστωσε ότι δεν ήταν ο Σαμπράνο αυτός που τραυμάτισε τον Κρίζμαν, αλλά ο Μαουρίτσιο. Ετσι ενημέρωσε πως θα καταγγείλει τον Μαουρίτσιο! 


4) Στις 10 το βράδυ το site της ΑΕΛ φιλοξένησε την πρώτη χιουμοριστική προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε πληροφορηθεί ότι το συλλαλητήριο είχε πολύ μικρή συμμετοχή και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πολύ γέλιο ρε παιδιά να μη γεμίζετε λεωφορείο σε μια πόλη 200.000 και σε ένα νομό 300.000 κατοίκων».


5) Λίγα λεπτά μετά, όμως, υπήρξε η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για συμμετοχή άνω των 2.000 ατόμων. Ακολούθησε νέα προσωπική δήλωση του κ. Κούγια ο οποίος αμφισβήτησε την εκτίμηση αυτή και στόχευσε το Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας ταξίαρχο Γιώργο Αγάκο. Επίσης, στην ίδια δήλωση καταφέρθηκε εναντίον δημοσιογράφου της Λάρισας για άρθρο του στο Sportlarissa.gr και χρησιμοποιώντας «σκληρή» γλώσσα ανέφερε: 
«Ρε κάτι σκουπίδια που υπάρχουν στην κοινωνία...

Ο ένας θέλει να προσλάβουμε την γκόμενα του, γιατί την είχε κι ο Πλεξίδας, ο άλλος παρακαλάει και μετά στεναχωριούνται, γιατί στο συλλαλητήριο πήγαν κάτι αποπλανημένα παιδάκια και κάποιοι με κουκούλες πικραμένοι κι απογοητευμένοι από τη ζωή τους από όλη την Ελλάδα.»


6) Ο κύκλος έκλεισε με την τελευταία προσωπική δήλωση, 400 λέξεων, του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ ο οποίος επιτέθηκε στα μέλη της ερασιτεχνικής, χαρακτήρισε «αποπλανημένους» όσους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο, υποστήριξε ότι η ΠΑΕ λειτουργεί άψογα σε όλους τους τομείς και ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Δυστυχώς για εσάς προτιμώ να εκφράζω τους εκατοντάδες χιλιάδες αξιοπρεπείς και σιωπηρούς οπαδούς της ΑΕΛ, που αναγνωρίζουν το έργο μου κι όχι εσάς και τους όμοιους σας του παρελθόντος, που την μια μέρα διώχνουν την οικογένεια Καντώνια με εκβιασμούς και την άλλη μέρα την παρακαλάνε να έρθει, τη μία μέρα ξεφτιλίζετε τον Πηλαδάκη, τον πηγαίνετε στα δικαστήρια, τον καταγγέλετε στην εφορία και στο Υπουργείο Ανάπτυξης, για να τον καταστρέψετε και αφού τον διώχνετε, την άλλη μέρα τον βραβεύετε, την μια μέρα ξεφτιλίζετε τον Πλεξίδα απαγορεύοντας του να έρθει στην πόλη, στέλνοντας τον στο Γαρδίκι, όπως έλεγε και το πανό που φτιάξατε και την άλλη τον παρακαλάτε να δώσει χορηγία στο μπάσκετ, υποσχόμενοι του ότι εάν θέλει να επανέλθει και να αγοράσει την ΠΑΕ θα είσαστε στο πλευρό του.

Όπως θα έχετε καταλάβει όταν με αδικούν δεν κάνω πίσω ούτε για να πάρω φόρα.

Δεν σας υπολογίζω γιατί δεν εκτιμώ ούτε έναν από σας, αφού δεν έχετε κάνει τίποτα ποτέ για να χτίσετε κάτι καλό για την ΑΕΛ, παρά μόνο για να γκρεμίσετε.»

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


BOUKIS


 
Top