ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Η επίσημη παρουσίαση του Eθνικού του τμήματος της υδατοσφαίρισης, πραγματοποιήθηκε στο Ράλλειο Γυμνάσιο Θηλέων με ιδιαίτερη λεπτότητα όπως άλλωστε, αρμόζει στην ιστορική ομάδα του Εθνικού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πειραιά Γ.Μώραλης,η πρώην πολίστρια και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου , ο δημοτικός συμβουλος 3ης κοιν. Αθήνας Β.Ξυδέας, ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας και πρώην αθλητής του Εθνικού Αντώνης Αρώνης, η πρόεδρος του ερασιτέχνη Εθνικού, δημοσιογράφος Δώρα Ιωαννίδου, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου διαιτητών Ανέστης Κωνσταντινίδης , η βουλευτής κυρία Σταματάκη, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Εθνικού Φάνης Κουντουδιός, ο αρχηγός του Εθνικού Νικήτας Κόχειλας,Γρηγόρης Δέδες και η Αλέκα Καλογερά, εκ μέρους της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά Νικος Σιδηρόπουλος, πρώην πρόεδρος της ΕΣΠΠΠ Γιώργος Παναούσης , και ο χορηγός για τις υποτροφίες μέσω του ιδιωτικού Y.M.C.A Γιώργος Γκάμαρης, κ.κΑ.Πρίντεζης,Ζ.Μιχαλόπουλος, Γ.Γαρύφαλλος και βέβαια
όλες οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, με επικεφαλής τον προπονητή Κώστα Βαμβακάρη και η ζωντανή ιστορία του Εθνικού, ο μοναδικός φίλαθλος Γιάννης Μαντζουράνης, ο περίφημος «Εθνικάρας».

Ξεχωριστή εμφάνιση στην όμορφη παρουσίαση η προπονήτρια των τερματοφυλάκων κυρία Γεωργία Γαραντζιώτη

Ο Δημήτρης Κολοβός ξεκίνησε την εκδήλωση με τονχαιρετισμό του ευχαριστώντας όλους όσους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.Καί όσους στάθηκαν δίπλα του σε αυτο το “τολμήρο” ξεκίνημα. Το προπονητικό team, την team manatzer, καθώς και τις παίκτριες του Εθνικού της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Παρουσίασε το Στρατηγικό πλάνο της ομάδας του water polo , τους χορηγούς,καθώς επίσης αναφέρθηκε και έδωσε ιδιαίτερη αναφορα για τα είδη ένδυσης μαγιό,σκουφάκια,μπουρνούζια).

Η εκδήλωση έκλεισε με τις βραβεύσεις της ομάδας που κατέκτησε το LEN TROPHY το 2010,καθώς και των ειδικών βραβεύσεων που ακολούθησαν.


Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης πάλι έδωσε το σημάδι της επιτυχίας του, με την είδηση της χθεσινής ημέρας, δημοσιοποιώντας το αποτέλεσμα της χθεσινής σύσκεψης που έγινε στον Πειραιά ανάμεσα στην περιφερειάρχη Αττικής κυρία Δούρου, τον ίδιο, τους ανθρώπους του Εθνικού και τον υφυπουργό αθλητισμού κύριο Βασιλειάδη.

Θέμα της συζήτησης η ανεύρεση λύσης για τη δημιουργία ενός γηπέδου για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ιστορικού συλλόγου.

BOUKIS


 
Top