Φωτογραφία του χρήστη SportActive.gr.
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Στο 0-0 κόλλησε ο Αρης Αμφιάλης στις Σιταποθήκες με αντίπαλο τον πολύ σκληρό για να πεθάνει Προφήτη Ηλία για την δεύτερη αγωνιστική της Β' Πειραιά, με τους γηπεδούχους να έχουν ήδη ισάριθμες ισοπαλίες.

Η ομάδα του Βαγγέλη Κώττου ήταν καλύτερη καθόλι την διάρκεια της αναμέτρησης, έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, με την ομάδα του Πειραιά να χάνει την σημαντικότερη στα τελευταία λεπτά.

''Κάποιες φορές όταν προσπαθείς να κάνεις το κάτι παραπάνω μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ στο τέλος, αφού την τελευταία φάση του αγώνα την έχει ο αντίπαλος με αποτέλεσμα να χάσεις και το ματς. 

Υπερείχαμε σε όλο τον αγώνα, απλώς δεν βάλαμε γκολ, δεν μας βοήθησε και ο Προφήτης Ηλίας να παίξουμε ποδόσφαιρο μιας και είχε κλειστεί όλη η ομάδα του Προφήτη Ηλία πίσω, είχανε κάνει ένα τοίχος απροσπέλαστο. 

Ήταν θέμα χρόνου να μπει το πρώτο γκολ αλλά δεν ήρθε ποτέ.

Πέρασε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να σκοράρουμε, παρόλο που κάναμε πολλές τελικές. 

Στο πρώτο δείξαμε καλύτερα στοιχεία και δείγματα γραφής στην τακτική και τον τρόπο ανάπτυξης. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, πάθαμε γενική καθίζηση όπου χωρίς δυνάμεις και χωρίς διάθεση για προσπάθεια δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. 

Δεν είχαμε καθαρό μυαλό να πάρουμε ένα παιχνίδι που ήταν δικό μας, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να φανούμε δυνατοί.

Ούτε εγώ ούτε οι ποδοσφαιριστές μου είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που έχει γίνει μέχρι τώρα. Θέλουμε να κερδίζουμε και να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό, να ξέρεις ότι έχεις παλέψει και να έχεις το κεφάλι ψηλά.

Ελπίζω στην συνέχεια να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, τα οποία είδαμε, να έχουμε καλύτερη εικόνα για όλους τους παίκτες που έχουμε επιλέξει για φτιάξουμε ένα καλό σύνολο. 

Χρειάζεται προετοιμασία ατομική αλλά και ομαδική''.

BOUKIS


 
Top