Δραπετσώνα
του Σταύρου Πρέσση

Η Χαραυγή στο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΣ Ποντίων δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, παρόλο που νικούσε στο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, 
αλλά δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν. Η ομάδα του κύριου Αθανασόπουλου ισοφαρίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο από την ΑΣ Ποντίων. Το τελικό σκορ ήταν 2-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε με τον προπονητή της Χαραυγής κύριο
Αθανασόπουλο Σπύρο είπε τα εξής:


Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι από εμάς. Δυστυχώς για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι έχουμε το ίδιο πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Δημιουργούμε πολλές φάσεις και δεν σκοράρουμε. Σήμερα μας τιμώρησε η μπάλα και σίγουρα αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Είχαμε δοκάρια και πολλά τετ α τετ. Δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε, μας πεισμώνει αυτό και συνεχίζουμε με περισσότερη δουλεία στην ψυχολογία μας και στην νοοτροπία μας. Παίζουμε την Κυριακή με τον ΑΟ Κορυδαλλού. Παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα, νεανική ομάδα, με ένα προπονητή που ξέρει πάρα πολύ την κατηγορία και ξέρει πως θα διαχειριστή παιδιά και σίγουρα έχει ανάγκη βαθμούς, επειδή δεν νικάει  εύκολα. Από εκεί και πέρα και εμείς πρέπει να δούμε σε τη κατάσταση βρισκόμαστε, γιατί δυστυχώς έχουμε διάφορους τραυματισμούς και κακούς τραυματισμούς, όχι μυϊκούς, αλλά κακούς τραυματισμούς και πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε να πάμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας.

                                    

BOUKIS


 
Top