ΠΕΙΡΑΙΑ
1.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψιν της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (αγώνας της 24/9/2017 ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ), καθώς επίσης το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ΄ αυτό παραπτώματα -εξυβριστική – απειλητική συμπροφορά, θεωρεί το σωματείο  ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ υπαίτιο για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1.2.3. και του επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ (άρθρο 15 παρ. 8α του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

2.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψιν της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (αγώνας της 24/9/2017 ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ), καθώς επίσης και την έγγραφη απολογία του  κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ΄ αυτό παραπτώματα –Σύρραξη, επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο, θεωρεί το σωματείο  ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ υπαίτιο για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1.2.3. και του επιβάλλει χρηματική ποινή 80 ευρώ (άρθρο 15 παρ. 8α του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

3.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψιν της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ( αγώνας της 24/9/2017 ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ), καθώς επίσης και την έγγραφη απολογία του  κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ΄ αυτό παραπτώματα –σύρραξη, επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο, θεωρεί το σωματείο  ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  υπαίτιο για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1.2.3. και του επιβάλλει χρηματική ποινή 80 ευρώ (άρθρο 15 παρ. 8α του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 4.Η Πειθαρχική  Επιτροπή αναφορικά με την κλήση του σωματείου Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑΣ για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με το ύφος της επιστολής που απέστειλε την 21/9/2017 δηλώνει ότι δέχεται τις εξηγήσεις του σωματείου Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑΣ με το υπόμνημα που  απέστειλε την 28/9/2017 και δεν επιβάλλει καμιά κύρωση.


5.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Π.Ο. OΔΗΓΗΤΡΙΑ  καθώς   και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά  «ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Δευτέρα 25.9.2017 στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ:


BOUKIS


 
Top