του Πάνου Κομματέα
  

Ο προπονητής του εφηβικού και του προπαιδικού τμήματος των Αστεριών Δραπετσώνας,Γιάννης Πάντος μίλησε στο Sportactive.gr,για τους αγώνες που έδωσαν το Σάββατο οι ομάδες του αλλά και για την προσπάθεια οργάνωσης των ακαδημιών των Δραπετσωνιτών.

Το προπαιδικό έπαιξε κόντρα στο Κερατσίνι,για το τουρνουά Ακρόπολις και νίκησε με το ευρύ 4-1,ενώ η εφηβική ομάδα γνώρισε την ήττα 5-0 από την αντίστοιχη της Αμφιάλης για το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Π.


"Τα παιδιά του προπαιδικού έκαναν μια αρκετά καλή εμφάνιση,στο τουρνουά Ακρόπολις με αποτέλεσμα να πάρουμε την νίκη με 4-1.

Βγάλαμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και συμμετείχαν στο ματς όλα τα παιδιά του τμήματος,κάτι που είναι και ο βασικός σκοπός μας.

Συνεχίζουμε για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Όσο αφορά το εφηβικό τμήμα ο στόχος μας είναι τα παιδιά να μπουν σε μια διαδικασία,διότι έχουμε ηλικίες ακόμα και 4 χρόνια κάτω από το όριο(2004).

Οι εμπειρίες που παίρνουν είναι σημαντικές,καθώς τώρα γίνεται,ουσιαστικά,η οργάνωση των τμημάτων των ακαδημιών και βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο.

Βέβαια,στο ματς του εφηβικού είχαμε και σημαντικότατες απουσίες είτε με τραυματισμούς είτε από τιμωρίες.

Παρόλα αυτά το παλέψαμε,χάσαμε ευκαιρίες,το σκορ όμως περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού όπως είπαμε η συλλογή εμπειριών και η συμμετοχή όλων των παιδιών,είναι στην πρώτη γραμμή για εμάς."BOUKIS


 
Top