Σταύρος Πρέσσης
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Ο κος. Μπαλαφούτης Κώστας σε τηλεφωνική επαφή που υπήρξε με τον ίδιο έκανε τις εξής δηλώσεις για την αντρική και την εφηβική ομάδα λέγοντας πως είναι ευχαριστημένος και περιμένει πολλά ακόμα από τα δύο τμήματα της ομάδας και ότι φέτος ξεκίνησε το εφηβικό. 

Παρακάτω οι δηλώσεις του προπονητή.

Η ομάδα μας έχει κρατήσει πολλά παιδιά από τον περσινό κορμό που ήταν αξιόλογα. 

Ενισχυθήκαμε κυρίως με μικρούς παίκτες σε ηλικία. 

Η ομάδα μας αρχίζει την 11αδα από πέντε έως εφτά μικρούς και φτάνουν οχτώ με δέκα στην 18αδα. 

Η ομάδα στηρίζετε σε όλο της στο ρόστερ, γιατί αυτή την στιγμή έχουν παίξει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές 22 παίκτες από τους 25 και το καλό είναι όποιος και να λείπει όποιος και να παίζει δεν ξέρει κανείς αν θα είναι στην 11αδα στην 18αδα η εκτός αποστολής. Αυτό είναι που μας δίνει την ευχέρεια να παρακολουθούμε όλα τα παιδιά ότι δείχνουν κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. 


Όλοι οι παίκτες ξεχωρίζουν για εμένα. 

Είναι ο καθένας ξεχωριστός, γιατί έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. 

Ανάλογα με τον αντίπαλο μπορεί να αλλάξουμε 11αδα, παίκτες, θέσεις και αναπληρώνεται ο καθένας. 

Πρώτη φορά δηλώνουμε συμμετοχή στο εφηβικό, είναι ένα εφηβικό που δουλεύουμε από πέρυσι, από κάποια τουρνουά που πήραμε μέρος, είναι πολύ λίγος ο καιρός που είμαστε μαζί, δουλεύουμε καθημερινός και ευελπιστούμε να πάμε καλά. 

Έχουμε δείξει κάποια στοιχεία, αλλά θέλουμε πολύ δουλεία, γιατί είναι καινούργια η ομάδα. 

Ήδη υπάρχουν 4 με 5 παιδιά που είναι στην αντρική ομάδα. 


Δεν θέλω να δώσω ονόματα για ευνόητους λόγους, γιατί και θα πάρει το «κεφάλι τους αέρα» αλλά δεν είναι σωστό και για τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί για να είναι στην ομάδα μας σημαίνει ότι έχουν δυνατότητες όλα τα παιδιά. 

Κάποια παιδιά είναι γεννηθείς το 2004, 2003,2002,2001. 

Αλλά εμείς ακόμα και εκεί κρατάμε μια γραμμή, ότι αν έρχεστε στην προπόνηση και είστε και κάλοι χτυπάτε και 11αδα, δηλαδή αυτό πάει να πει ότι όποιος συμμετέχει προωθείται, γι’ αυτό έχουμε και πολλά παιδιά στις προπονήσεις. 


Εμείς θέλουμε όλοι να είναι ενεργεί, να μην είναι κανένας ανενεργός και αυτό θέλουμε να γίνεται και στην προπόνηση αυτό επιδιώκουμε. Κοιτάμε το παρουσιολόγιο και συγκρίνουμε τις απουσίες των παιδιών, βλέποντας και άλλα κριτήρια πιο παιχνίδι με ποιον παίζουμε πως παίζει ποιους παίχτες χρειαζόμαστε.

Αφού τελειώσουμε με αυτό κοιτάμε ποια χαρακτηριστικά έχει, που μπορούμε να «χτυπήσουμε» εύκολα. 

Ποιοι είναι σε αυτό δύο τρεις και έτσι βγαίνει η 18αδα. Γι’ αυτό δεν είναι και κανένας σίγουρος αν θα παίξει ή όχι. Επίσης, στο εφηβικό προσπαθούμε να κάνουμε το ίδιο. 

Γιατί όπως μαθεύτηκε την Κυριακή λείπανε δύο με τρία παιδιά είπα παιδιά δεν πειράζει, όποιος και να λείπει υπάρχετε εσείς και ενώ ήταν χωρισμένοι βγήκαν με άλλον αέρα και κερδίσανε. 

Τέλος ο προπονητής του Ατρόμητου Κερατσινίου ευχήθηκε υγεία σε όλο τον Πειραιά και καλές επιτυχίες.BOUKIS


 
Top