του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Δυνατά μπήκε στο Πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας ο Ολυμπιακός Περάματος που πήρε σημαντικό διπλό στην έδρα των Φιλάθλων με 2-1.

Ο Παππάς στο 31΄ έδωσε κεφάλι στο σκορ στους φιλοξενούμενους, με τους Φιλάθλους να φέρνουν το ματς στα ίσια στο 67' με τον Ρούσι.

Κομβικό σημείο για την ομάδα του Περάματος ήταν οτι κατάφερε με την σέντρα να ξαναπεράσει μπροστά στο σκορ με τον σκόρερ τον Καπέρη.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων Μανώλης Πόλλιας δήλωσε:

''Πολύ σημαντική νίκη με μια πολύ καλή ομάδα που θα διεκδικήσει και αυτή την άνοδο.

Αν και δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα και με μόλις πέντε προπονήσεις σε άλλο γήπεδο, αφού ξέρουμε όλοι οτι γίνονται έργα στο δικό μας.

Ήταν πρεμιέρα που όλοι ξέρουμε πως θα υπήρχε άγχος, έχοντας και αρκετές απουσίες παρόλα αυτά τα παιδιά πραγματικά εκτός του πρώτου 15λεπτου που δεν είμασταν καλοί τα έδωσαν ολα με πάθος και δύναμη και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε τους τρεις βαθμούς. 

Πιστεύω οτι την πέμπτη με έκτη αγωνιστική και εφόσον μπούμε και στο γήπεδο μας θα είμαστε πολυ δυνατοί.

 Ενα μπράβο σε ολα τα παιδιά και σε αυτούς που αγωνίσθηκαν άλλα και σε αυτούς που ήταν στην εξέδρα και στο πάγκο και που βοήθησαν να κερδίσει η ομάδα αλλά και ενα ευχαριστώ στο κόσμο που μας ακολούθησε πιστεύοντας οτι κάθε Κυριακή θα γίνονται και περισσότεροι και βεβαία μην ξεχάσουμε την διοίκηση που όσο μπορεί κοιτάει να τα έχουμε''.

BOUKIS


 
Top