του Σταύρου Πρέσσης

Ένας ωραίος και δυνατός αγώνας στα πλαίσια του επιτρεπτού παίχτηκε στο γήπεδο των Μεγάρων, ανάμεσα στις Μεικτές ΕΠΣΔΑ και του Πειραιά. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά και κάθε ομάδα είχε το δικό της ημίχρονο. Η ομάδα του Μελά στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή και λίγο έλειψε να καταφέρει να ανοίξει το σκορ στο 16' με τον Κοκκόση, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Επίσης δημιούργησε δύο με τρεις ευκαιρίες στο πρώτο μισό του αγώνα αλλά δεν σημείωσε κάποιο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και πίεζαν για την επίτευξη του γκολ, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον τερματοφύλακα του Πειραιά που "κατέβασε ρολά" σε τρία τετ α τετ. Η ΕΠΣΔΑ στα τελευταία λεπτά του αγώνα πήγε να "κλέψει" την νίκη, καθώς κέρδισε φάουλ σε πολύ καλή θέση και η μπάλα από κόντρα στο τοίχος πέρασε ελάχιστα από το δεξί δοκάρι του Κυρίτση και καταλογίστηκε κόρνερ.


Το παρών έδωσαν οι: Γενικός Γραμματέας της Ε.Π.Σ.Π. Γιάννης Σπάθας,ο πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής,Γιάννης Σταματάτος,ο πρόεδρος των Μικτών,Μαρουλής Απόστολος,όπως και οι κύριοι Κανελλόπουλος,Μορφόπουλος,Μπουλούσης.


Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι: Αλάμπεης Καρφιτσάς, Κωστουμάς

Συνθέσεις:
Νέοι ΕΠΣ Δυτ. Αττικής: Kατούλας, Μαυρίδης, Μυλωνάς, Μπίλης, Μιχαηλίδης, Δρυμούσης Δ., Ζεϊμπέκης (65’ Γεραγώτης), Εμπαλίδης (81’ Δρυμούσης Χ. Μαρπίνης, Κάσσος (70’Παπάζογλου), Σκαμαντζούρας (62’ Μερτάι).


Νέοι ΕΠΣ Πειραιά: Κυρίτσης, Κόμης, Μυσιρλάκης, Καραγιάννης, Καλαμάρας, Μαστρόκαλος (62’ Ντερμίσι), Κοκκινάκης (77 Λεριός), Παπαδάκης, Κοκκόσης (46’ Αναστασίου), Μόσχος, Δημητρίου (46’ Στρουμπούλης).

Θα ακολουθήσει βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τον συγκεκριμένο αγώνα τις επόμενες ώρες.BOUKIS


 
Top