Αποτέλεσμα εικόνας για ρισβανης ατρομητος
Ενοχλήσεις στο γόνατο αισθάνθηκε ο Σπύρος Ρισβάνης την Τετάρτη και για αυτό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αντί να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα του Ατρομήτου στο πρόγραμμα της Πέμπτης το οποίο περιελάμβανε διπλή προπόνηση.

Eκτός ομαδικής προπόνησης του Ατρομήτου έμεινε την Πέμπτη ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο κι έτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με θεραπεία και σπα. Παρότι το ιατρικό τιμ των Περιστεριωτών δεν ανησυχεί για την κατάστασή του, θα ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα και την Παρασκευή, ενώ το επόμενο διήμερο θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί αφού η ομάδα έχει ρεπό για το Σ/Κ.

Κατά τα άλλα, την Πέμπτη οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα. Το πρωί οι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα σε δυο γκρουπ, με το ένα να κάνει ενδυνάμωση και το άλλο ασκήσεις σε μικρό χώρο με μπάλα και εναλλάξ. Το απόγευμα η προπόνηση εμπεριείχε ασκήσεις σε μικρό χώρο με μπάλα και βελτίωση φυσικής κατάστασης με τρεξίματα.

* Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης αγωνίστηκε 90 λεπτά σε φιλανθρωπική αναμέτρηση το απόγευμα της Τετάρτης με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων στη Γαστούνη με την τοπική ομάδα. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης 2-2.

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top