του Πάνου Κομματέα
  

Ο Γιώργος Μοδινός,μίλησε στο Sportactive.gr,τόσο για την πρώτη νίκη στην ιστορία της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού στην μεγάλη κατηγορία(3-1 τον ΑΣ Ποντίων),αλλά και για την κατάσταση της υγείας,του μεγάλου άτυχου της περασμένης εβδομάδα,Αντώνη Καραπετσάνη:

"Κερδίσαμε ένα πέναλτι στα πρώτα λεπτά και ευτυχίσαμε να σκοράρουμε,όμως η ισοφάριση ήρθε σχεδόν αμέσως.

Παρά το ότι παίξαμε,από το 20λεπτο,με 10 παίχτες,λόγω της αποβολής του Ζιούπα πετύχαμε άλλο ένα τέρμα πριν το ημίχρονο και αφού αντέξαμε στην πίεση του αντιπάλου,στην επανάληψη,στις καθυστερήσεις βάλαμε και το τρίτο γκολ.

Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα παρά τις αντίξοες συνθήκες,είμαστε μια ομάδα από ατσάλι.

Διότι αν αναλογιστούμε τον σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη του Καραπετσάνη,ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος και ευτυχώς,τώρα είναι καλά,αλλά και την σημερινή αποβολή του Ζιούπα,αυτό που πετύχαμε σήμερα ήταν ένας άθλος.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου,οι οποίοι είναι παλικάρια και θέλουμε να αφιερώσουμε την νίκη μας στον Αντώνη Καραπετσάνη,που νοσηλεύεται πλέον,εκτός κινδύνου και την επόμενη εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο.

Ήταν ένα τρίποντο χρυσάφι,σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Όλα τα μπράβο αξίζουν στα παιδιά που έπαιξαν για την αυταπάρνηση,την διάθεση και την μαχητικότητα που δείχνουν σε κάθε παιχνίδι."


BOUKIS


 
Top