του Σταύρου Πρέσση

KAMINIA 

Ο κος Δημήτρης Τζανετουλάκος προπονητής των ακαδημιών του Ατρόμητου Πειραιά, σε τηλεφωνική επαφή που υπήρξε μίλησε για τις ακαδημίες της ομάδας.


 Είπε, ότι ξεκίνησαν μια προσπάθεια να φτάσουν την ακαδημία όσο πιο ψηλά μπορούν και δουλεύουν σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Επίσης, ανέφερε ότι τα παιδιά πηγαίνουν παρά πολύ καλά. 

Τέλος, μίλησε και για την συνεργασία που έχουν με την Ένωση Καμινίων

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Έχουμε ξεκινήσει καλά, ο στόχος μας είναι στα τρία χρόνια από την προηγούμενη χρονιά που ξεκινήσαμε, να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που ήταν η ακαδημία  την προηγούμενη χρονιά, γιατί είχαμε ένα κενό. 


Δουλεύουμε σε πρότυπα και επαγγελματικά επίπεδα με εργομετρικά, διατροφολόγο και γυμναστές. 

Έχουμε βάλει βάσεις χρόνια τώρα, ήδη οι καρποί έχουν πέσει στον Ατρόμητο, ήδη η μισή ομάδα του αντρικού είναι από τις ακαδημίες και η άλλη μισή τα παιδιά του εφηβικού παίζουν στην Ένωση Καμινίων στην Γ κατηγορία. 

Επίσης, το εφηβικό παίζει εκεί, κάνουν πάρα πολύ καλά παιχνίδια και είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν έχουμε ταβάνι πάμε όσο ψηλά μπορούμε. 

Με την ακαδημία είπαμε, τα παιδιά που έχουν αυτοί, πέρυσι πήγαν τελικό με τον Ολυμπιακό που ήταν το παιδικό μας, φέτος παίζει εφηβικό και έχουμε πάει στην Ένωση Καμινίων. 

Έχουμε κάνει μια συνεργασία με την Ένωση, τα παιδιά του εφηβικού παίζουν και Γ΄Πειραιά και στο εφηβικό είναι τα ίδια παιδιά απλός αλλάζει η ονομασία. 

Ο στόχος μας είναι σε όλα τα τμήματα να στοχεύσουμε ψηλά, αλλά δεν είναι ο σκοπό μας να πάρουμε τίτλους, σκοπό μας είναι να μάθουν να παίζουν τα παιδιά μπάλα, να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο. 

Μετά από κάποια χρόνια  που θα φτάσουν σε σημείο των εφήβων να παίξουν αντρικό ή να πάμε πιο ψηλά να είναι έτοιμοι ποδοσφαιριστές. BOUKIS


 
Top