ΠΕΡΑΜΑ
Τρίτη συνεχόμενη φορά σε τρία επίσημα παιχνίδια η ένωση Περάματος έχει πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα.

Τρεις φορές μπροστά στο σκορ και τις τρεις φορές ανατροπή για την πολύ γρήγορη και νεανική ΑΕΠ φέτος.

Οι υπεύθυνοι του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας είπαν.....   

Η Ομάδα είναι καλή .Οι αθλητές τυπικοί τακτικοί πειθαρχημένοι ,οι διοίκηση κοντά οι προπονητές εργάζονται σκληρά άλλα η ομάδα δεν σπέρνει (με αρκετή δόση  ατυχίας) αυτό που της αντιστοιχεί!!                

Είναι φανερό πλέον ότι η έλλειψη γηπέδου μας κρατάει παρακαταθήκη αυτό που λείπει από το παιχνίδι μας.

Οποιοσδήποτε ποδοσφαιρικός ανα τον κόσμο γνωρίζει καλά  ότι....ομάδα ποδοσφαίρου χωρίς γήπεδο είναι σαν να είσαι κάτοικος Άργους και δεν έχεις πεπόνι σπίτι σου (για να δώσουμε και λίγο χρώμα γέλιου στην κατάσταση).

Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, θα συνεχίσουμε όπως και με όποιο τρόπο  μπορούμε.

Την ομάδα την πιστεύουμε και περιμένουμε να την δούμε και τι μπορεί να βγάλει στα δύσκολα.

Μαζεύουμε τα πάντα κάνουμε διαλογή και επιλογή και προχωράμε.

Αυτή είναι η τακτική μας και η φιλοσοφία μας, οπότε και αυτό ως εμπειρία το αντιμετωπίζουμε, που θα μας δώσει εφόδιο στο κτίσιμο αυτής της ομάδας .

Φυσικά και θέλουμε την ηρεμία μας και αν μπορούσαμε να εισακουστούμε ως πρωταγωνιστές αυτού του έργου ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ αυτή η μεγάλη ταλαιπωρία των σωματείων του περάματος που δεν αφορά μόνο τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες των συλλόγων, άλλα και τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών και τους εκάστοτε συνοδούς τους! 

Σημειωτέων τα νεαρά παιδιά είναι πολλά οπότε καταλαβαίνετε τι ταλαιπωρία επικρατεί για τους μικρούς μας φίλους.

Πάμε για το παιχνίδι με την Αστυπάλαια την Κυριακή με παιχνίδι κυπέλλου την τετάρτη στην πλάτη μας και με δύο πολύ σοβαρές απώλειες στο ρόστερ μας.

Ο Πατέστος και ο Δαβιδάκης  τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με την Προοδευτική καθώς και ο Γελασάκης με τον Καραγιάννη που είναι και αυτοί εκτός,,Προπόνηση αν και εφόσον βρεθεί γήπεδο θα πραγματοποιηθεί..

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα φιλικά σωματεία και φίλους προπονητές και παράγοντες από τον γειτονικό δήμο του Κερατσινίου για τις φιλοξενίες που μας κάνουν και επιφυλασόμαστε για αυτό!!!


BOUKIS


 
Top