του Σταύρου Πρέσση

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 


Ένα ωραίος αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Κερατσίνι, κόντρα στον Αστέρα Κερατσινίου και την Άνω Νεάπολη. 


Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή του αγώνα αλλά δεν κατάφεραν να "γευτούν" τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Οι "Κερατσινιώτες" δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά έπεσαν σε ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα της Άνω Νεάπολης τον Αντωνιάδη. 

Επίσης, η ομάδα του κύριου Κοτσώνη έχασε και πέναλτι. 

Τέλος, ο ο προπονητής της ομάδας κύριος Κατσάνος έκανε δηλώσεις αναφέροντας την υπεροχή που είχε η ομάδα του, αλλά στάθηκε άτυχη γιατί έπεσε σε ένα τόσο καλό τερματοφύλακα τον Αντωνιάδη. 


Επιπλέον είπε ότι η προσπάθεια, η συνέπεια και η αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών που δείχνουν σε κάθε αγώνα και προπόνηση αξίζει πολλά συγχαρητήρια. 

Τέλος έδωσε συγχαρητήρια στου παίκτες των δύο ομάδων και στους διαιτητές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Καταρχήν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. 


Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, στο οποίο θεωρώ ότι είχαμε το πάνω χέρι σε αυτό, καθώς είχαμε την μπάλα στα πόδια μας συνέχεια, δημιουργώντας  ιδίως στο Β μέρος πολλές ευκαιρίες μεταξύ των οποίων και ένα χαμένο πέναλτι. 

Δυστυχώς όμως πέσαμε σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα ο οποίος δεν μας επέτρεψε να χαρούμε το γκολ που θα μας έδινε τους τρεις βαθμούς. 

Αξίζουν στους ποδοσφαιριστές μου πολλά συγχαρητήρια, όχι μόνο για την προσπάθεια τους σε αυτό το ματς, αλλά και για όλη την προσπάθεια, συνέπεια και αγωνιστικότητα που δείχνουν σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι. 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός. Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους διαιτητές για την παρουσία τους.


BOUKIS


 
Top