Φωτογραφία του χρήστη SportActive.gr.
του Σταύρου Πρέσση 

Η Χαραυγή αν και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες κόντρα στην Κύπρο Κορυδαλλού, δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ και έμεινε ισόπαλη 0 0. 

Το αποτέλεσμα την αδικεί γιατί προσπάθησε και η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι. 

Η ομάδα δείχνει βελτιωμένη σε όλους τους τομείς και με λίγο υπομονή θα έρθει και το γκολ. 
Επόμενο παιχνίδι για την Χαραυγή είναι με την ΑΣ Ποντίων, ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Οι δύο σύλλογοι  θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Σε τηλεφωνική επαφή που υπήρχε με τον προπονητή της Χαραυγή κος Αθανασόπουλο Σπύρο είπε τα εξής:

''Βάση ευκαιριών θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, είχαμε αρκετές τελικές ευκαιρίες άλλη μια φορά μετά από πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι Τετάρτη Κυριακή. 

Σίγουρα λόγω βάθος ρόστερ θα μπορούσαμε να έχουμε δώσει περισσότερα, να ήμασταν ποιο φρέσκοι, αλλά από εκεί και πέρα το θετικό είναι ότι και πάλι καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα μας και να δημιουργούμε αρκετές φάσεις. 

Έχουμε υπομονή για να έρθει το γκολ λίγο πιο εύκολα. Γενικά, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, γιατί βρήκα  κάποια παιδιά που διψάνε να βελτιωθούν και διψάνε να διακριθούν. 

Θέλω να αναφέρω ένα παράδειγμα τον Κούλη τον Ηλιόπουλο που είναι ο ποιο μεγάλος ηλικιακά στην ομάδα μου και η διάθεση του, η συμπεριφορά του και τρόπος που παίζει είναι σαν να είναι ο ποιο μικρός του γηπέδου.  

Η ΑΣ Ποντίων επειδή έχω πλήρη εικόνα, τα παιχνίδια τα έχει χάσει στα όρια δεν δικαιούται τις πέντε ήττες. Έχει φτάσει σε ένα  σημείο οριακό που πρέπει να πάρει πόντους. 

Μιλάμε για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και πρέπει να ανταποκριθούμε''.

BOUKIS


 
Top