του Σταύρου Πρέσση

Ο Αετός Κορυδαλλού πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕ Θύελλα – Αχιλλέα Κορυδαλλού.  

Οι «Κορυδαλλιώτες» από την αρχή του αγώνα ήθελαν να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό. Πίεζαν πολύ τους φιλοξενούμενους για  να πετύχουν το γκολ που θα τους βοηθούσε στην συνέχεια του αγώνα . 

Το γκολ ήρθε σχετικά γρήγορα για την ομάδα του Καλύκα. 

Το σκορ άνοιξε με ωραίο πλασέ ο Σιδηρόπουλος στο 17’. 

Η συνέχεια του αγώνα ήταν μονόλογος για τον Αετό καθώς έπαιζε μονότερμα την Θύελλα. 

Στο 37’ σε μια στιγμής αναμπουμπούλας στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Παπαθανασίου εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και διπλασίασε τα τέρμα της ομάδα του. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα προσπάθησε να ξανά μπει στο παιχνίδι δημιούργησε δύο με τρεις καλές φάσεις αλλά δεν τα κατάφερε. 

Από το 80’ και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πίεζαν για ένα τρίτο γκολ. Τελικά το γκολ ήρθε στο 89’ σε μια κόντρα που έγινε για τον Αετό και ο Παπαθανασίου σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του και δεύτερο προσωπικό.


Συνθέσεις των δύο ομάδων

Αετός Κορυδαλλού
Δρίβας,Σταύρου, Ξενιτόπουλος ( 51’ Σιοροβίγκας ), Μηλιωνης, Κουτσομήτης, Σιδηρόπουλος, Παπαθανασίου, Παναγιωτίδης  (55’ Τσιμιλιώτης) , Ελευθεριάδης  (62’ Χατζάκης), Τριανταφυλλίδης ( 74 Σωτηρόπουλος), Φλέγκας.

ΑΕ Θύελλας – Αχιλλέα Κορυδαλλού
Κουρδελάκης, Παπαναστασίου (69’ Τσικώνης), Τοκατλιάν, Μπλέτσας, Πιτερός, Μεξής  (79’ Δρούζας), Μαρλαφέκας, Κυρίτσης (62’ Ελευθεράκης), Ξανθάκης, Καλογερονιάννης, Μαγκώνης  (46’ Δερματάς).

BOUKIS


 
Top