Ρέντης
Σταύρος Πρέσσης


Εύκολη νίκη για τον Ατρόμητο Πειραιά, καθώς νίκησε εκτός έδρας την Ένωση Α.Α. Ρέντη με 5-1. Το πρώτο ημίχρονο τα είχε όλα γκολ και κάρτες. μέσα σε διάστημα 6 λεπτών ο Φιλόπουλος δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε στο 38΄. Όλα από εκεί και πέρα για τον Ατρόμητο ήταν πολύ πιο εύκολα, καθώς προηγήθηκε στο 39' με τον Αγγελάκη. Η Ένωση ανταποκρίθηκε αμέσως και στο 41' ισοφάρισε το παιχνίδι με τον Μιρντίτα. Όμως το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε ο Ατρόμητος τον βοήθησε να κλείσει το πρώτο ημίχρονο προηγούμενος με τον Δανασή να σκοράρει στο 42΄. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και τριπλασίασαν τα τέρματα τους στο 76 με πέναλτι και σκόρερ τον Μητρόπουλο. Η ομάδα του Καλαμάκη δεν άφησε το πόδι από ο γκάζι και σημείωσε κ τέταρτο τέρμα με τον Κοντακό στο 77'. Τέλος το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Λούβης στο 87΄.


Συνθέσεις ομάδων:

ΕΝΩΣΗ: Σαπάτης, Παπαδόπουλος, Βάκουλης, Παπαθανασίου, Καμαράδος, Κουτούζος, Φιλόπουλος, Τοπίκογλου(71’ Καραφάνταλος), Ίντρι, Θηραίος(50’ Χειμώνας), Κουιμτσίδης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καλδέλης, Τζωρτζάτος(61’ Πάλλης, 70’ λ.τρ. Σάββας), Γαβαλάς, Παλάτσιος, Αγγελάκης, Ταμπάκης, Μπαλτσάκης, Μπινιχάκης(46’ Μαραγκός), Δανασής, Μητρόπουλος(85΄Λουβής), Κοντάκος.

BOUKIS


 
Top