του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Τεχνικό Διευθυντή Ακαδημίας   και προπονητή Παναγιώτη Κουτσούκο μας δήλωσε τα κατωθι:

''Με των πάροδο δυο (2) μηνών από τη λειτουργιά της ΑΚΑΔΗΜΊΑΣ ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που εμπιστεύονται την εκπαίδευση των παιδιών τους .

Σε ένα μίνι απολογισμό από το ξεκίνημα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ να σας γνωστοποιήσω ότι λειτουργούν και έχουν οργανωθεί και μάλιστα με τον μέγιστε αριθμό αθλητών όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Επίσης ΟΛΑ  συμμετέχουν σε επίσημα τουρνουά στο Νομό Αττικής ώστε τα παιδιά να αγωνίζονται, να ευχαριστιούνται και να μαθαίνουν κάτω από τις οδηγίες των προπονητών τους την σωστή λειτουργία μιας ομάδας  ποδοσφαίρου.

Βεβαία η άποψη μου είναι ότι   και εμείς οι προπονητές πρέπει  να εκπαιδευόμαστε συνεχώς ώστε να μπορούμε να μεταδίδουμε όσο πιο καλυτέρα την γνώση προς τα παιδιά αφού το ποδόσφαιρο συνεχής εκσυγχρονίζεται. 

Η ανάπτυξη και η εξειδικευμένη εκμάθηση του αθλήματος θα είναι πάντα στενά συνδεδεμένα,  και στο σημείο αυτό σας αναφέρω ότι εξετάζουμε προτάσεις επιμόρφωση μας .

Η λογική μου για την ύπαρξη και λειτουργία μιας Ακαδημίας ποδοσφαίρου στηρίζεται, ότι τα τμήματα υποδομής  είναι η σπονδυλική στήλη της ανάπτυξης  μιας ομάδας  αλλά και των ποδοσφαιριστών σε μια περιοχή, φτάνει να εκπαιδεύονται σωστά και με υπομονή από  όλους τους παράγοντες  που εμπλέκονται σε αυτό (Διοίκηση – Προπονητές –Γονείς ).

Για το μέλλον πιστεύουμε ότι με  υπομονή και επίμονη  μπορούμε  να παράγουμε  ποιοτικούς ποδοσφαιριστές , με ένα ισχυρό υπόβαθρο, και να επανδρώσουν την αντρική ομάδα του συλλόγου παντα όμως θέτοντας  μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους στόχους όσον αφορά την ηλικία και την ανάπτυξη ικανότητας''.

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΑΣ

BOUKIS


 
Top