Με 7-0 επικράτησε η μικτή ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ.Π. επί της αντίστοιχης της Ε.Π.Σ.Δ.Α. πριν από λίγη ώρα στο γήπεδο των Μεγάρων.

Οι Πειραιώτες στάθηκαν πολύ καλύτερα στο παιχνίδι,κυριάρχησαν πλήρως και κατάφεραν να πάρουν αυτήν την ευρεία νίκη,με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 0-3.

Πρωταγωνιστής για του νικητές ήταν ο Ποιμενίδης που πέτυχε 4 τέρματα,ενώ οι Χαναβέρης,Δάλλας και Μπομπότης πέτυχαν από ένα.

Το παρών έδωσαν οι: Γενικός Γραμματέας της Ε.Π.Σ.Π. Γιάννης Σπάθας,ο πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής,Γιάννης Σταματάτος,ο πρόεδρος των Μικτών,Μαρουλής Απόστολος,όπως και οι κύριοι Κανελλόπουλος,Μορφόπουλος,Μπουλούσης.

Βοηθός του προπονητή της Ε.Π.Σ.Π. ,κύριου Ρενιέρη Θεολόγου ήταν ο κύριος Βλαχογιάννης,ενώ προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο κύριος Ρούσαλης.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι: Νικολάου,Καφρίτσας,Κωστούλα


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ε.Π.Σ.Δ.Α.: Ελανόγλου,Τζαχρήστας(65' Χατζής),Δρυμούσης,Ζουμπλιός,Καπογιάννης,Βασιλείου,Μπασάς(65' Δημητρόπουλος),Τασινός(35' Χύτας),Στάθης(50' Σταμέλος),Καστάνης(50' Χάλας)

Ε.Π.Σ.Π. (Ρενιέρης Θεολόγος): Χιώτης(65' Ανδρακάκος),Καζαντζής,Μπομπότης,Κατσαούνος,Στέλλος,Λαβούτας(70' Καλύκας),Παπαδόπουλος(46' Χαναβέρης),Γιαννόπουλος,Ποιμενίδης,Άλκος,Δάλλας,Τσορμπατζόγλου(46' Κουγιουμτσιάδης)


Θα ακολουθήσει βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τον συγκεκριμένο αγώνα τις επόμενες ώρες.BOUKIS


 
Top