Αποτέλεσμα εικόνας για mauricio paok
Οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκαν, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υπεβλήθη ο Ζοζέ Μαουρίσιο έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση δευτέρου βαθμού στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Ο Ζοζέ Μαουρίσιο θα μπει στα... πιτς για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες, καθώς η ζημιά που υπέστη στο γόνατο ήταν τελικά αρκετά πιο σοβαρή από όσο θα περίμεναν όλοι. Ο Βραζιλιάνος μέσος, υπέστηδευτέρου βαθμού κάκωση του οπίσθιου χιαστού συνδέσμου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Άτυχος στην καλύτερη ως τώρα εμφάνισή του με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Μαουρίσιο που χτύπησε σε μια ανύποπτη φάση του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βραζιλιάνος υπέστη κάκωση αριστερού γόνατος από υπερέκταση. Η αρχική εκτίμηση, μετά το παιχνίδι, έδειξε συνδεσμική – θυλακική κάκωση της οπίσθιας επιφάνειας του γόνατος. Ο ποδοσφαιριστής την Τρίτη (31.10) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τη διάγνωση.

Ο Μαουρίσιο υπέστη δευτέρου βαθμού κάκωση του οπίσθιου χιαστού συνδέσμου, χωρίς άλλα ενδαρθρικά προβλήματα. Η θεραπεία που θ’ ακολουθήσει θα είναι συντηρητική και προβλέπεται να διαρκέσει 4-6 εβδομάδες.

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top