Κόρινθος
του Σταύρου Πρέσση

Η Κόρινθος 06  πραγματοποίησε μια ακόμα καλή εμφάνιση κόντρα στον Πανκαμαριακό νικώντας τον 2-0. Οι «Κορινθιώτες» ήταν πάρα πολύ καλοί, καθώς κατάφεραν να μην δεχθούν ούτε μια τελική φάση από τους φιλοξενούμενους. Επίσης, ο αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής δεν άφησε την Κόρινθο να παίξει όσο καλά μπορούσε.  Ωστόσο, η ομάδα του κύριου Μπινιάρη  έκανε το 6 στα 6 και προπορεύεται πρώτη στην βαθμολογία και στόχος της είναι το πρωτάθλημα. 


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε με τον προπονητή Σταύρο Μπινιάρη και τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Κορίνθου Ντένις Σάντα έκαναν τις εξής δηλώσεις:Ντένις Σάντα
Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι που καταφέραμε και το φέραμε στα μέτρα μας. Παίξαμε ποδόσφαιρο επί 93 λεπτά σε σχέσει με τον αντίπαλο μας, που είχε έρθει μόνο για έναν σκοπό, να αμυνθεί ομαδικά και με 12 παίχτη, που δεν θα ήθελα να το αναφέρω καν, αλλά δεν γίνεται αντί να βγάλει κόκκινη στον αντίπαλο, μας γέμισε με κίτρινες κάρτες και νευρικότητα.  Εμείς καταφέραμε να σκοράρουμε   μετά από πάρα πολλές τελικές και μας έφυγε το άγχος, από εκεί και πέρα διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι, οι αντίπαλοι μας δεν κάνανε για ακόμα ένα παιχνίδι ούτε υποψία για φάση και καταφέραμε με την ποιότητα που διαθέτη η ομάδα μας, να πετύχουμε άλλο ένα τέρμα και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια οι διαιτητές να μας παίζουν 50-50.

Σταύρος Μπινιάρης:
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος σε ένα παιχνίδι ο αντίπαλος πραγματοποίησε  επιθετικές ενέργειες σε ένα μονόλογο των παικτών μου και σε ένα γήπεδο  η βροχή έκανε το ματς ακόμα πιο ιδιαίτερο  θεωρώ ότι οι πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν, οι πολλές επιθέσεις που δημιουργήθηκαν όπως και το τελικό αποτέλεσμα με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Είναι αρχή μου σαν προπονητής να μην σχολιάζω διαιτητές. Θεωρώ ότι υπάρχουν τα αρμόδια όργανα τα οποία οφείλουν να κρίνουν να επιβραβεύουν  ή να συμπεριφέρονται στου διαιτητές  αυστηρότερα όπως τους αρμόζει ανάλογα με την απόδοση του. Δεν είναι δουλειά των προπονητών να κρίνουν την απόδοση των διαιτητών . Οι κύριοι προπονητές να κρίνουν την απόδοση της ομάδας τους. Ουσιαστικά είναι τυπική έδρα γιατί έχουμε κοινή έδρα με τον Άγιο Γεώργιο το στάδιο Κορίνθου. Θεωρώ ότι είναι μια νεοφώτιστη ομάδα (ο Άγιος Γεώργιος) η οποία έχει δείξει μια πολύ καλή πορεία. Δεν έχουμε δικαίωμα να υποτιμήσουμε κανένα αντίπαλο. Θα προετοιμαστούμε γι αυτό το παιχνίδι  και με την βοήθεια του Θεού νομίζω θα καταφέρουμε να το κερδίσουμε.
                                         


BOUKIS


 
Top