Κόρινθος
του Σταύρου Πρέσση


Η Κόρινθος 06 αντιμετωπίζει αύριο 28 Οκτωβρίου τον Πανκαμαριακό στην έδρα της. Ένα δύσκολο και ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν παίξει μεταξύ τους στο κύπελλο με νικητή την Κόρινθο. Θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να πάρουν άτυπα την ρεβάνς ή θα ξανά πανηγυρίσει δεύτερη νίκη κόντρα στον Πανκαμαριακό η ομάδα του κύριου Μπινιάρη; Για τον αυριανό αγώνα έκαναν δηλώσεις  στο Sportactive ο προπονητής της Κορίνθου κύριος Μπινιάρης και το δεξί χαφ της ομάδας Ντένις Σάντα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ντένις Σάντα:
Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ σκληροτράχηλο αντίπαλο. Το καλό για εμάς είναι ότι ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, γιατί είχαμε αναμετρηθεί και στο κύπελλο μαζί με τα παιδιά. Οι προπονητές μας, μας έχουν ετοιμάσει πολύ καλά και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο. Έχουμε και τις επιστροφές κάποιον παιδιών από τους τραυματισμούς και αυτό μας κάνει ακόμα ποιο δυνατούς.


Σταύρος Μπινιάρης:

Θεωρώ ότι είναι ένα ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε  όλες τις δυσκολίες του αγώνα. Παίζουμε με ένα αντίπαλο συγκροτημένο, με ένα αντίπαλο που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και θεωρώ ότι  πρέπει να πιάσουμε υψηλό στάνταρ απόδοσης για να μπορέσουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Είμαι αισιόδοξος ότι οι παίκτες μου είναι έτοιμοι από όλες τι απόψεις, έχουμε δουλέψει πρακτικά το παιχνίδι μας και θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε την νίκη.


BOUKIS


 
Top