Φωτογραφία του χρήστη SportActive.gr.
του Σταύρου Πρέσση

Μια ακόμη εύκολη νίκη πήρε η Κόρινθος 06. 

Οι «Κορινθιώτες»  έκαναν το 5 στα 5 απέναντι στο Σπαθοβούνι νικώντας το εκτός έδρας με 1-8. 

Όπως όλα δείχνουν οι «Κορινθιώτες» έχουν κάνει γερά βήματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γιατί κάθε αγωνιστική νικάν με μεγάλα σκορ, δείχνουν αποφασισμένοι και σοβαροί σε κάθε ματς  και αυτόματα του καθιστά φαβορί για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄Εθνική. 

Σε τηλεφωνική επαφή που υπήρξε με τον ποδοσφαιριστή Σάντα Ντένης και τον «μέντορα» αυτή της ομάδας τον προπονητή Σταύρο Μπίνιαρη μας είπαν τα εξής:

Παίκτης Κορίνθου 06
Σάντα Ντένης:
Άλλη μια ευρεία νίκη για εμάς επειδή δείξαμε άλλη μια αγωνιστική ότι αν εμείς είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να τελειώσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι.

 Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι οι αντίπαλοι είχανε κλειστεί στο μισό γήπεδο δεχτήκαμε πρώτη γκολ από το πουθενά, αλλά ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο μας και δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα να ανατρέψουμε το σκορ.  

Από την στιγμή δε  που βάλαμε 3 γκολ σε 7 λεπτά όλα τα άλλα ήτανε από εκεί και πέρα εύκολα.

Προπονητής Κορίνθου 06
Μπίνιαρης Σταύρος
Καταρχήν να ευχαριστήσουμε την ομάδα- διοίκηση  του Σπαθοβουνίου για την φιλοξενία που είχε στην ομάδα μας. 

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε να βρίσκεται η ομάδα μου πίσω στο σκορ 1-0, αλλά καταφέραμε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να ανατρέψουμε το 1 0 και να τελείωση το ημίχρονο σε 4 1. 

Θεωρώ, η διαφορά επιπέδου που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ομάδα μας, στο τοπικό πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας  μας δίνει την δυνατότητα να παίζουμε ένα παιχνίδι πολύ γρήγορο, εντυπωσιακό και ένα παιχνίδι που να μπορεί η ομάδα να σκοράρει με πολλούς και ποικίλους τρόπους. 

Αυτό οφείλεται στην ποιότητα των παικτών μας και είναι το οποίο μας δίνει μια δυναμική που ο στόχος της είναι το ταμπλ. 

Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Πανκαμαριακό στο γήπεδο μας. 

Είναι μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο κύπελλο που την αποκλείσαμε με 4-0. 

Είναι δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα, γιατί ο στόχος και στόχοι που έχουμε σαν ομάδα είναι το ταμπλ και αυτό δεν μας δίνει την δυνατότητα να χαλαρώσουμε.

BOUKIS


 
Top