Αποτέλεσμα εικόνας για προοδευτικη ιωνικος 2017
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Oδηγίες για τους φιλαθλους που θα επιδιώξουν να παρακολουθήσουν το μεγάλο τοπικό ντέρμπι μεταξύ Προοδευτικής και Ιωνικού για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομική διεύθυνση Πειραιά.

Και επίσημα χωρίς τους φίλους των Νικαιωτών θα διεξαχθεί το παιχνίδι:

''Οι φίλαθλοι της Προοδευτικής θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 4-5 και 1(πέταλο).

Στην Θύρα 2 vips  θα εισέλθουν τα μέλη της διοίκησης της Προοδευτικής τυχόν, ποδοσφαιριστές εκτός 18άδας οι κάτοχοι εισιτηρίων & διαρκείας Vips, ενώ θα εισέλθουν επίσης οι  έχοντες άδεια για τηλεοπτική  κάλυψη & οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν τον αγώνα.

Για την είσοδο των φιλάθλων, πέραν των προσκλήσεων, των καρτών διαρκείας των γηπεδούχων και των εισιτηρίων, δεν ισχύει καμμιά  άρτα ελευθέρας εισόδου( προπονητών κλπ).

Τα εκδοτήρια τα γηπέδου  Νικαίας την Κυριακή -ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν  στο 2μ.μ. ενώ ανοιχτά θα είναι τα εκδοτήρια και αύριο Σαββάτο τις ώρες  4 -8 μ.μ.

 Έχει απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση της φιλοξενούμενης ομάδας ΙΩΝΙΚΟΣ, ενώ για την είσοδο των φιλάθλων θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος.

Εννοείται ότι απαγορεύεται η ρίψη κροτίδων, καπνογόνων, βεγγαλικών, ενώ επίσης απαγορεύεται η είσοδος και η παραμονή στον χώρο των αποδυτηρίων, πέραν των ατόμων των δύο ομάδων που επιτρέπεται να βρίσκονται''.

BOUKIS


 
Top