του Πάνου Κομματέα
  

Ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου στην παράταση(0-1),με τον προπονητή του,Θανάση Παύλοβιτς,να μιλάει στο Sportactive.gr,για το παιχνίδι αυτό αλλά και για την προετοιμασία και την κλήρωση των ομίλων της Β' Ε.Π.Σ.Π.:


"Ήταν ένα παιχνίδι που το είδαμε σαν μέρος της προετοιμασίας μας.

Οι δυο ομάδες δεν είναι έτοιμες αυτήν την περίοδο,με την δικιά μας ομάδα να έχει απουσίες,όπως τις μεταγραφές μας.

Ξεκινήσαμε καλά και χάσαμε 2-3 ευκαιρίες στην αρχή,αλλά δεν καταφέραμε να προηγηθούμε.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός,όπως είναι φυσικό,λόγω της εποχής.

Είχα πει πως το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ και τελικά δικαιώθηκα,καθώς δεχθήκαμε ένα απρόσμενο γκολ προς το τέλος της παράτασης και τελικά κρίθηκε εκεί.

Όσο αφορά την συνέχεια,προετοιμαζόμαστε για την έναρξη του πρωταθλήματος,θα θέλαμε να έχουμε άλλο ένα παιχνίδι κυπέλλου,δεν τα καταφέραμε και προχωράμε.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε στην διάθεση μας και κάποια δελτία ποδοσφαιριστών που θα μας βοηθήσουν στην σεζόν που ανοίγει.

Από την περίοδο της προετοιμασίας είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών,βλέπω ότι υπάρχει διάθεση και προσπαθούμε για το καλύτερο.

Υπάρχει κούραση,όμως δουλεύουμε καλά και θα είμαστε έτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα.

Τέλος,όσο αφορά τον όμιλο μας,θεωρώ πως είναι ισορροπημένος.

Βέβαια,δεν χωράνε προγνωστικά γιατί τα έχουμε δει πάρα πολλές φορές να ανατρέπονται.

Είτε πέφταμε στον έναν όμιλο,είτε στον άλλον είναι το ένα και το αυτό.

Όλα φαίνονται στο γήπεδο."

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας θα δώσει ακόμα δυο προγραμματισμένους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με τους Νέους Δραπετσώνας,αύριο 12/9 και με τον ΑΟ Πειραιά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Τέλος,η ομάδα του Θανάση Παύλοβιτς έχει δώσει ήδη δυο φιλικές αναμετρήσεις,με τον Μαύρο Αετό/Ολυμπιάδα(νίκη με 3-1) και με τον ΑΟ Γλυφάδας(νίκη με 4-3).BOUKIS


 
Top