Ο Αστέρας Χαϊδαρίου ολοκληρώνει σιγά σιγά την προετοιμασία του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για το Κύπελλο Ε.Π.Σ.Α. (Σάββατο 9/9 στις 4:30) με αντίπαλο την Αναγέννηση Πετρούπολης.

Ο προπονητής των Χαϊδαριωτών,Βασίλης Τσιάκαλος μίλησε στο Sportactive.gr,για την πορεία της προετοιμασίας,για την σημασία του αυριανού ματς και τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του:

Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα σας για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων?

"Όλες οι ομάδες ,έτσι και η δικιά μας,δεν είναι φυσιολογικό να βρίσκονται στο 100% της απόδοσης τους.

Το σίγουρο είναι ότι για την συγκεκριμένη εποχή,βρισκόμαστε υψηλότερο ποσοστό απόδοσης που θα μπορούσαμε."

Είστε ευχαριστημένος από την περίοδο της προετοιμασίας?

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ο λόγος είναι διότι οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν μεγάλη διάθεση και όρεξη για δουλειά.

Από εκεί και πέρα,είναι ευχάριστο ότι δεν είχαμε και κάποιο τραυματισμό και δουλέψαμε σε υψηλό επίπεδο με όλο το γκρουπ."

Τι σημαίνουν για σας τα παιχνίδια του Κυπέλλου?

"Το παιχνίδι του Κυπέλλου,τόσο για εμένα όσο και για τους συνεργάτες μου είναι ένα ματς το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να είμαστε οι πρώτοι,οι οποίοι θα μας θυμούνται στην ομάδα ότι δώσαμε την πρώτη πρόκριση του συλλόγου στο Κύπελλο Ε.Π.Σ.Α.

Άρα καταλαβαίνετε ότι παρόλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα,ανώτερης κατηγορίας,το κίνητρο μας είναι πάρα πολύ ισχυρό."


Ποιος είναι ο φετινός στόχος της ομάδας?

"Στόχος μας είναι σε κάθε προπόνηση να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και να βελτιωνόμαστε διαρκώς,έτσι ώστε,σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς."


Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Πετρούπολης Β' (Αλκυών).


BOUKIS


 
Top