Ο Αστέρας Χαϊδαρίου ξεκινάει τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Γ' Ε.Π.Σ.Α. (2ος όμιλος),υποδεχόμενος την ΑΕ Περιστερίου.

Ο προπονητής του Αστέρα,Βασίλης Τσιάκαλος μίλησε αποκλειστικά στο Sportactive.gr,για την περίοδο της προετοιμασίας αλλά και για τους στόχους της ομάδας:

Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα σας για το παιχνίδι της πρεμιέρας?

"Από την πρώτη ημέρα τις προετοιμασίας μέχρι και τις δυο προπονήσεις που απομένουν πριν τον αγώνα του Σαββάτου,στόχος μου ήταν να είναι η ομάδα έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το μόνο που θέλουμε είναι να είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουν νικητές από τον αγωνιστικό χώρο."

Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα?

"Υπάρχει η απώλεια του επιθετικού μας,ο οποίος είχε αποβληθεί στον αγώνα του Κυπέλλου και περιμένει να εκτίσει την ποινή του σε αυτό το ματς."

Έχετε βγάλει συμπεράσματα για την ομάδα σας από την περίοδο της προετοιμασίας?

"Βγάλαμε κάποια πολύ σαφή συμπεράσματα από την προετοιμασία.

Σε αυτό μας βοήθησαν τα πολλά φιλικά που είχαμε προγραμματίσει για να αξιολογήσουμε το ρόστερ και να διορθώσουμε τα λάθη και τις αδυναμίες που προέκυπταν."

Έχουν αλλάξει οι στόχοι της ομάδας από την αρχή της προετοιμασίας?

"Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι στόχοι οριοθετούνται από την αρχή και πρέπει να είναι ρεαλιστικοί,ώστε να τηρούνται μέχρι τέλους.

Αυτομάτως,αυτό σημαίνει ότι και στην δικιά μας περίπτωση δεν έχει αλλάξει τίποτα από την ημέρα που ξεκινήσαμε."

Έχετε πλάνα για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας?

"Αυτήν την χρονική στιγμή δεν έχουμε κάτι στο μυαλό μας,διότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους 23 παίχτες που έχω στην διάθεση μου,τόσο από την προσπάθεια,όσο και από την,μέχρι στιγμής,παρουσία τους."Ο αγώνας με την ΑΕ Περιστερίου είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο στις 16:30,στο γήπεδο Χαϊδαρίου.
BOUKIS


 
Top