του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Για νέο και πρωτοπόρο εγχείρημα που θέτουν από φέτος σε λειτουργία Ατρόμητος Πειραιά και Ένωση Καμινίων, μίλησε ο Δημήτρης Τζανετουλάκος.

Το ρόστερ της Ένωσης Καμινίων στη Γ' κατηγορία του Πειραιά θα απαρτίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο από το Εφηβικό του Ατρόμητου, σε μία πρωτοβουλία συνεργασίας που θα έχει αμοιβαία οφέλη.

Ο προπονητής της ομάδας, κ. Τζανετουλάκος, δήλωσε σχετικά:

"Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση αφού τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ώστε μελλοντικά να έχουν αποκτήσει επαρκή πείρα και να είναι έτοιμοι για την α' ομάδα του Ατρόμητου. Ήδη δύο παιδιά από το παιδικό βρίσκονται στο αντρικό και θέλουμε να συνεχίσουμε πάνω σε αυτό το δρόμο. Θα είναι μία δύσκολη πρώτη χρονιά αλλά πιστεύω πως αυτή η ομάδα έχει την ποιότητα και το ταλέντο να αντεπεξέλθει".

Όσον αφορά το στόχο που θα έχει η ομάδα του στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Πειραιά, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε:

"Πάντα θέλουμε να φτάνουμε ψηλά, όμως δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός. Μέλημα μας είναι πρωτίστως να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που να παίζει σωστό και ελκυστικό ποδόσφαιρο".

Τέλος αναφέρθηκε στο πώς βλέπει γενικότερα αυτή την κίνηση συνεργασίας των δύο συλλόγων:

"Είναι μία απόλυτα υγιής προσπάθεια την οποία έχουν αγκαλιάσει τόσο ο Ατρόμητος όσο και τα Καμίνια. Είμαι πεπεισμένος πως το έργο μας θα εξελιχθεί σύντομα".


BOUKIS


 
Top