Αποτέλεσμα εικόνας για λεωνιδας παναγοπουλος
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Ρόδος

Σημαντική ενίσχυση στον άσο ανακοίνωσε η ομάδα της Ρόδου.

Οι πράσινοι έκαναν δικό τους τον έμπειρο πορτιέρο Λεωνίδα Παναγόπουλο, ο οποίος την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα του Ιωνικού, ενώ έχει περάσει και απο Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Βύζαντα Μεγάρων: 

''Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Λεωνίδα Παναγόπουλο, τον οποίο και καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική οικογένειά του, με την ευχή να έχει μία γεμάτη επιτυχίες αγωνιστική περίοδο. 

Ο αθλητής γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1987 και έχει σημαντικές παραστάσεις όχι μόνο από τα ελληνικά γήπεδα, αλλά από αυτά της Ρουμανίας και της Κύπρου. 

Το 2006 τον βρήκε στην ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού Πειραιώς, από την οποία και προωθήθηκε στην πρώτη, για να μεταπηδήσει, το 2010, στον Πανιώνιο και από εκεί στον Βύζαντα Μεγάρων.

Ακολούθησαν οι ρουμανικές Turnu-Severin, Sageata Navodar και U Cluj, καθώς και μία χρονιά στο κυπριακό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ερμή Αραδίππου. 

Στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Λεωνίδας Παναγόπουλος υπερασπίστηκε την εστία του Ιωνικού Νικαίας''.

BOUKIS


 
Top