ΑΘΗΝΑ
Στην καλή απόδοση που είχε ο ΑΠΟΕΛ στην χθεσινή ήττα (0-3) από την Τόττεναμ, στάθηκε ο Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τους Λονδρέζους: 

«Το πίστευα πάρα πολύ το παιχνίδι, έχω πει από την αρχή ότι πιστεύω στην ομάδα. 

Έχουμε παίκτες με πάρα πολλή ποιότητα. Με ικανοποιεί η δουλειά που κάνουν τα παιδιά. 

Είχαμε πολύ καλή απόδοση μέχρι το 60?. Δεν πιστεύω στην αδικία στο ποδόσφαιρο, είχαμε πιο σημαντικές ευκαιρίες από την Τότεναμ, αλλά δεν καταφέραμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Κάποιες ατυχίες μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το ματς και να ισοφαρίσουμε. 

Μετά το 3-0 υπήρχε μεγάλη απογοήτευση, χάσαμε και την ισορροπία μας, το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ψυχολογίας, θέλω να κρατήσω τα θετικά», τόνισε.  
 «Οι πιθανότητές μας είναι λίγες, θα ταλαιπωρηθούμε σωματικά και ψυχικά αλλά σε βάθος χρόνου θα γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα και καλύτεροι αθλητές στην συνέχεια», πρόσθεσε, σημειώνοντας για το επόμενο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ: «Όταν ακούς αυτά τα ονόματα δεν ξέρεις αν είναι απόλαυση ή ταλαιπωρία. Θα πω άλλη μια φορά ότι χαίρομαι που αγωνίζομαι σε αυτά τα παιχνίδια. 

Αν με ρωτήσετε ποια θεωρώ καλύτερη ομάδα μεταξύ της Ντόρτμουντ και την Τότεναμ, θεωρώ την Ντόρτμουντ επομένως είναι μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας».


BOUKIS


 
Top