του Πάνου Κομματέα


Στο Sportactive.gr μίλησε ο προπονητής των Νέων Δραπετσώνας,Μανώλης Πράσινος,αναφερόμενος στην προετοιμασία,στο παιχνίδι του Κυπέλλου,στον διαχωρισμό των ομίλων αλλά και στους στόχους της ομάδας του:

Για την προετοιμασία:

"Για την προετοιμασία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία των παιδιών και την διάθεση τους στις προπονήσεις.

Μαζί με τον γυμναστή της ομάδας μας Δημήτρη Σαρρηγιαννάκη ακολουθούμε ένα δύσκολο πρόγραμμα προετοιμασίας που δημιουργήσαμε και φαίνεται η πολύ καλή δουλειά του μέρα με την μέρα και στο ότι δεν υπάρχει μυϊκός τραυματισμός παρόλο που έχουμε δώσει πέντε αγώνες(4 φιλικά και ένα κυπέλλου)."

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Δία Κορυδαλλού:

"Στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Δία Κορυδαλλού,μία πολύ καλή ομάδα,που θα συναντηθούμε και στο πρωτάθλημα,μπορούσαμε να ζητήσουμε περισσότερα πράγματα από την στιγμή που προηγηθήκαμε νωρίς

Επιλέξαμε όμως να κάνουμε διαχείριση των δυνάμεων μας με αποτέλεσμα να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο και να του δώσουμε περισσότερο χρόνο με την μπάλα στα πόδια.

Μέχρι τις δύο αποβολές (πολύ σωστές από την ομολογουμένως  καλή διαιτησία του κ. Ορφανού) θεωρώ πως ελεγχαμε το σκορ αλλά μένοντας και οι δύο ομάδες με 10 παίκτες άνοιξε το παιχνίδι.

Ο Δίας κατάφερε με τρείς φάσεις να σκοράρει δύο φορές με το δεύτερο γκολ να έρχεται στο 93 και έτσι πήρε δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση."

Για τον καταρτισμό των ομίλων στο πρωτάθλημα: 

"Θεωρώ πώς θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ενώ υπάρχουν ήδη διεκδικητές για τις πρώτες θέσεις όλα θα κριθούν μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Η ομάδα έχει ενισχυθεί σε σχέση με την περσινή σεζόν αφού χάσαμε μόνο έναν ποδοσφαιριστή από τον βασικό κορμό και ήρθαν 6 νέοι που επιλέξαμε για τις θέσεις που είχαμε ανάγκη."

Για τους εφετινούς στόχους της ομάδας:

"Οι στόχοι της ομάδας είναι και φέτος οι ίδιοι.

Να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και να χαιρόμαστε κάθε παιχνίδι κρατώντας το καλό κλίμα μεταξύ διοίκησης-παικτών-προπονητών.

Κατανοούμε απόλυτα την έννοια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και είμαστε πάντα δίπλα σε οποιοδήποτε μέσο την προβάλλει για το καλό της νεολαίας μας και θέλω να ευχαριστήσω το Sportactive.gr και τους συνεργάτες του για την στήριξη."


BOUKIS


 
Top