Αποτέλεσμα εικόνας για pogba
Τις υπηρεσίες του Πολ Πογκμπά για λίγες εβδομάδες θα στερηθεί ο Ζοσέ Μουρίνο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ «MUTV». 

Χωρίς τον Πολ Πογκμπά θα πορευτεί τις επόμενες εβδομάδες η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ζοσέ Μουρίνιο, με τον τεχνικό των «μπέμπηδων» να ψάχνει για άλλες λύσεις στη μεσαία γραμμή. 

Ο Πογκμπά, που ξεκίνησε τον αγώνα ως αρχηγός της ομάδας στο ματς με τη Βασιλεία, τραυματίστηκε στο 19ο λεπτό του αγώνα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, με το Φελαϊνί να τον αντικαθιστά και μάλιστα να χρίζεται σκόρερ στο 35ο λεπτό. 

«Δεν ξέρω την σοβαρότητα του τραυματισμού του, αλλά από την εμπειρία που έχω ξέρω ότι είναι μυϊκός τραυματισμός . Η εμπειρία μου, μου λέει ότι ο μυϊκός τραυματισμός σε αφήνει έξω για λίγες εβδομάδες νομίζω, αν και ακόμα δεν έχω μιλήσει με το ιατρικό επιτελείο», ανέφερε ο Πορτογάλος στο «MUTV», ενώ για τις λύσεις που έχει για την αντικατάστασή του, είπε: 

«Οι ομάδες είναι για αυτό, οι ομάδες είναι για τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες.Δεν κλαίμε για τους τραυματισμούς, έχουμε τον Ερέρα, έχουμε τον Φελαϊνί, έχουμε τον Κάρικ και τον Μάτιτς». 

πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top