του Πάνου Κομματέα
  
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ατρόμητος Κερατσινίου αναφερόμενος στο θετικό ξεκίνημα τόσο της αντρικής,όσο και της εφηβικής ομάδας,αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την παραίτηση του Βασίλη Ιωαννίδη,λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος:


"Με το δεξί ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος 2017- 2018 για τον Ατρόμητο Κερατσινίου. 

Τόσο η εφηβική όσο και η ανδρική ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, επικράτησαν των αντιπάλων τους αποδεικνύοντας την υπεροχή τους. 

Συγκεκριμένα οι έφηβοι κέρδισαν τον Παννεαπολικό 1-2 στο ματς του προηγούμενου Σαββάτου στο γήπεδο «Π. Νικολαϊδης» και οι άνδρες την Κυριακή το Ικόνιο με το ματς να λήγει 1-3, στο γήπεδο «Σιταποθήκες».


Οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Κερατσινίου δεν πτοήθηκαν από την παραίτηση του προπονητή Βασίλη Ιωαννίδη παραμονή των αγώνων, και απέδειξαν ότι τιμούν τη φανέλα της ομάδας τους. 


Ο Κώστας Μπαλαφούτης, καθώς είναι τραυματίας και δεν αγωνίζεται, στήριξε την ομάδα από τη θέση του προπονητή, μαζί με τον Φώτη Βολονάκη και τον Πιέρο Θωμάκο την ίδια στιγμή που άλλοι την πρόδωσαν για τριάντα αργύρια. 

Η ομάδα ενωμένη απέδειξε πως μπορεί και έτσι δυνατά θα συνεχίσει σε όλη την αγωνιστική περίοδο. 


Η Διοίκηση του Ατρόμητου Κερατσινίου ευχαριστεί όλους τους ποδοσφαιριστές για το θέαμα που πρόσφεραν στους φίλους και τους οπαδούς που παραβρέθηκαν στο γήπεδο και στήριξαν την ομάδα.Πάμε γερά και δυνατά."


BOUKIS


 
Top