Σχετική εικόνα
Η ΑΕΚ παρουσίασε επισήμως τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος επέστρεψε στον σύλλογο έπειτα από εννέα χρόνια και θα φοράει πλέον τη φανέλα με τον αριθμό «21».

30χρονος διεθνής επιτελικός μέσος, μετά από πολυετή παρουσία στο ιταλικό πρωτάθλημα με τις Μπρέσια, Μπολόνια, Ουντινέζε, Φιορεντίνα και ένα σύντομο πέρασμα από την Primera Division με την Γρανάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17, επαναπατρίστηκε επισήμως για λογαριασμό της Ένωσης, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Κονέ: «Σίγουρα θα με βοηθήσει το γεγονός ότι επιστρέφω στην ΑΕΚ. Νιώθω σαν να ήταν σήμερα, όταν είχα έρθει ξανά πριν από δώδεκα χρόνια. Η εμπειρία της επιστροφής είναι πολύ ωραία, υπάρχουν και πολύ ωραίες αναμνήσεις από εδώ και πιστεύω ότι πήρα τη σωστή απόφαση που ήρθα στην ΑΕΚ για να δώσω αυτά που δεν έδωσα πριν από δώδεκα χρόνια από δικά μου λάθη».

-Σχετικά με το περιβάλλον που του είναι σχετικά γνώριμο:

«Η φανέλα είναι σίγουρα γνώριμη! Από εκεί και πέρα είδα πολλά γνώριμα πρόσωπα από την ώρα που ήρθα στα γραφεία. Την αγάπη μου για αυτή τη φανέλα την έδειξα όταν ήμουν δεκαοχτώ και χωρίς να πουλάω οπαδιλίκι όλα αυτά τα χρόνια, δεν μου αρέσει αυτό. Οσοι με γνωρίζουν καλά, γνωρίζουν ότι στο μυαλό μου έτρεφα ευγνωμοσύνη και σεβασμό για αυτή τη φανέλα. Νιώθω πολύ όμορφα που είμαι και πάλι εδώ και ελπίζω και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πάνε τα πράγματα όπως τα ονειρεύομαι»

-Σχετικά με τα κίνητρα της επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Αυτό που θέλω είναι να επιστρέψω σε συνεχόμενους αγώνες, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπισα κάποια προβλήματα που έπρεπε να ξεπεράσω και ελπίζω η ομάδα να με βοηθήσει σε αυτό. Θέλω να είμαι υγιής και να πάρω τα παιχνίδια που θέλω και να είμαι τόσο καλός ώστε να ανταμείψω τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ».

-Σχετικά με το νέο του περιβάλλον και την άποψή του για την ποιότητα της νέας του ομάδας:

«Είναι διαφορετικό να βλέπεις την ομάδα απ’ έξω, δεν μπορώ να κρίνω από την τηλεόραση. Σίγουρα μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Χαίρομαι που έχουμε πολλούς Ελληνες παίκτες, αλλά και ξένους με προσωπικότητα και πολύ ταλέντο. Πρέπει όμως να το ζήσω από μέσα, τα αποδυτήρια, τις προπονήσεις για να είμαι σίγουρος για την απάντηση που θα δώσω. Αλλά νομίζω ότι μόνο και μόνο η φανέλα μιλάει από μόνη της».

 πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top