του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΑΘΗΝΑ

Χρήσιμα συμπεράσματα σε αυτό το πρώιμο στάδιο της σεζόν και εν μέσω προετοιμασίας, είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χθες τα τεχνικά επιτελεία της Μάχης Μαραθώνα και της Δραπετσώνας, σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στο Μαραθώνα.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τους προπονητές να δοκιμάζουν παίκτες και σχήματα "τεστάροντας" παράλληλα και το βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών.Ο Γιώργος Φαράκος, προπονητής της Μάχης Μαραθώνα, και ο Νίκος Κοντάκης, βοηθός του κ. Φαράκου, στάθηκαν στο γεγονός πως μέρα με τη μέρα η ομάδα τους θα πρέπει να βελτιώνεται ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

"Ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία μας και βρισκόμαστε στην αρχή μιας προσπάθειας, κατά την οποία θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κράμα νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Παράλληλα αναζητούμε 2-3 καλές προσθήκες για να κλείσουμε με ιδανικό τρόπο το ρόστερ", τόνισε αρχικά ο κ. Φαράκος και συνέχισε:

"Παίξαμε κόντρα σε μια δυναμική ομάδα όπως είναι η Δραπετσώνα και στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για την έναρξη του πρωταθλήματος". Ο βοηθός του Γιώργου Φαράκου, Νίκος Κοντάκης, μιλώντας για το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην ομάδα από τον Πειραιά σημείωσε:

"Είναι μία περίοδος από την οποία θέλουμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, δίνοντας έμφαση κυρίως στην εμφάνιση και όχι τόσο στο αποτέλεσμα. Όσο παρουσιάζουμε βελτίωση μέρα με τη μέρα, αυτό μόνο κέρδος θα είναι για εμάς".Από την πλευρά του ο τεχνικός της Δραπετσώνας, Άρης Τσαγδής, τόνισε σχετικά με τη χθεσινή αναμέτρηση:

"Τόσο εμείς όσο και η Μάχη, δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα ως ένα από τα πρώτα δείγματα της δουλειάς που γίνεται στην προετοιμασία. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς και θεωρώ ότι το καλύτερο μας διάστημα ήταν το τελευταίο 30λεπτο, εκεί όπου πιέσαμε και δημιουργήσαμε ορισμένες ευκαιρίες". 

Ερωτώμενος για την κλήρωση της Α' Πειραιά που έθεσε τη Δραπετσώνα στον 1ο όμιλο της Α' Πειραιά, ο κ. Τσαγδής ανέφερε: 

"Θα έλεγα πως είμαστε σε έναν όμιλο λίγο πιο δύσκολο από ότι είναι ο 2ος, αλλά έτσι και αλλιώς φέτος το επίπεδο είναι ανεβασμένο από σχεδόν όλες τις ομάδες.  Φέτος κινηθήκαμε για νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να "δέσουν" με όσους παίκτες έμειναν από την περσινή σεζόν. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε δυνατοί και ανταγωνιστικοί κόντρα σε αυτούς τους απαιτητικούς αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουμε".


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1297339820375060

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1297441143698261
BOUKIS


 
Top