Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ιωνικού έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των παιδιών μας δημιούργησε ένα πλάνο ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες όλων των αθλητών κάθε ηλικίας. 

Για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 εξασφαλίσαμε την παρουσία τριών εξειδικευμένων φυσιοθεραπευτών, αποφοίτων του Α.Τ.Ε.Ι. φυσιοθεραπείας με πιστοποίηση πρώτων βοηθειών. Σε κάθε προπόνηση, και σε κάθε αγώνα που θα δίνουν τα τμήματα υποδομής, η παρουσία τους είναι πλέον διασφαλισμένη. 

Παράλληλα ο Ιωνικός ανακοινώνει και την συνεργασία του με το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Physiof και τον Φυσικοθεραπευτή κ. Μουντζούρη Θεοφάνη. Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Physiof (www.physiof.gr/) βρίσκεται στο Κερατσίνι και θα ανταποκρίνεται σε κάθε τραυματισμό αθλητή μας που θα χρίζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης. 

Ολοκληρώνοντας το πλάνο μας, ήρθαμε σε συνεργασία με μεγάλη Ασφαλιστική εταιρία όπου δημιουργήσαμε δύο οικονομικά πακέτα ασφάλισης για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, προτρέποντας όλους τους γονείς να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Ionikos FC Academy

BOUKIS


 
Top