ΠΕΙΡΑΙΑ
Η μεγάλη Οικογένεια του Φοίνικα Αγίας Σοφίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη εργασιών για τη νέα Ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018.

Μια χρονιά υψίστης σημασίας για εμάς δεδομένου ότι ο Σύλλογος μας κλείνει 50 χρόνια ενεργούς δράσης στα αθλητικά δρώμενα και επιθυμία μας είναι να γιορτάσουμε παράλληλα μια ακόμη επιτυχία στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο.

Το Γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου μας , μετά από μια πετυχημένη χρονιά & τερματίζοντας βαθμολογικά πρώτο στον Όμιλο της Γ Εθνικής Κατηγορίας , φέτος θα αγωνισθεί σε μια δύσκολη κατηγορία αυτή της Β΄Εθνικής.

Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έμπειρα σωματεία που κάθε χρόνο δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για να κατακτήσουν τη πολύτιμη άνοδο στην Α Εθνική. Στόχος μας σαφέστατα είναι μια ακόμη άνοδο και πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για τη Κατηγορία των Πρωταθλητών, όμως πρωταρχικός σκοπός μας είναι να έχουμε μια καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση και να διατηρήσουμε επάξια τη παραμονή μας στη Κατηγορία.

Στο τιμόνι του Γυναικείου Τμήματος για δεύτερη χρονιά παραμένει ο έμπειρος προπονητής Κ. Τάσος Φλέγκας για τον οποίο δεχρειάζονται συστάσεις όπως άλλωστε συστάσεις δε χρειάζεται και η έμπειρη επικεφαλής των τμημάτων Υποδομής κ. Αναστασοπούλου Βανέσα που θα παραμείνει στο τιμόνι των Υποδομών για δεύτερη χρονιά.

Σε ότι αφορά τη μεταγραφική περίοδο που σε λίγο φθάνει στο τέλος της, επιθυμία όλων ήταν να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα κορίτσια να δείξουν το ταλέντο τους. Έπειτα από εισήγηση του προπονητή κ. Φλέγκα σε συνεργασία με τη κ. Αναστασοπούλου το Γυναικείο τμήμα θα στελεχώσουν έξι ( 06) κορασίδες και νεανίδες οι οποίες προέρχονται από τα τμήματα των Υποδομών μας.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία & μια όμορφη σεζόν μακριά από τραυματισμούς σε όλους τους Συλλόγους και των τριών (03) Εθνικών Κατηγοριών που θα λάβουν μέρος στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Ο. .

Καλούμε όλο τον κόσμο να υποστηρίξει τη προσπάθεια όλων των γυναικών , των νέων κοριτσιών που ασχολούνται με το άθλημα και δίνουν το καλύτερο τους εαυτό τόσο στις προπονήσεις όσο και εντός των γηπέδων προκειμένου να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές θεάματος.

Εμείς από τη δική μας πλευρά όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα κάνουμε πράξη τους στόχους μας , το όραμα μας , θα ανεβάσουμε το πήχη των προσδοκιών όλων ακόμη πιο ψηλά και θα αναζητήσουμε τη ψήφο εμπιστοσύνης του κόσμου που άλλωστε είναι και ο κύριος κριτής του έργου μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους του γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μας. Χάρη σεαυτούς είμαστε η μεγαλύτερη Ακαδημία Γυναικείου Ποδοσφαίρου στη περιοχή του Πειραιά.

Με εκτίμηση,

Υπερμάχου Βάνα

Αντιπρόεδρος


BOUKIS


 
Top