Ο Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό Νίκο Γκούβα που ήταν στις ακαδημίες του Φωστήρα την προηγούμενη σεζόν, στην θέση του απερχόμενου προπονητή Γιάννη Καζόλα , ο οποίος πλέον θα εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή.

Στο τεχνικό επιτελείο του κ. Γκούβα θα βρίσκονται οι Λουκάς Γκικόπουλος και Διαμαντής Ρεκούτης , ενώ και φέτος στην προετοιμασία χρέη γυμναστή θα εκτελέσει ο Λάμπρος Δούλος.

Επίσης ο Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου ήρθε σε συμφωνία με το κέντρο φυσιοθεραπείας “Asimotos Physio Center” για την φροντίδα των αθλητών του την σεζόν 2017-18.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής Γιάννης Καζόλας δήλωσε:

"Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μου για την φανταστική σεζόν που είχαμε πέρυσι και να τους ευχηθώ υγεία για την νέα σεζόν . 

Οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με εμποδίζουν στο να είμαι προπονητής και για το λόγο αυτό θα βοηθήσω από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Μεγάλη επιτυχία είναι ότι κλείσαμε τον έμπειρο τεχνικό Νίκο Γούβα για την νέα σεζόν και ακόμα μεγαλύτερη ότι έμεινε όλος ο βασικός κορμός της ομάδας , που είχε πέρυσι μακράν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Σε συνεργασία με το νέο τεχνικό θα γίνουν 4-5 προσεκτικές και ποιοτικές κινήσεις κυρίως στην  μεσαία και επιθετική γραμμή που θα ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από την περσινή.

Tέλος θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και να έχουμε ένα ανταγωνιστικό και ποιοτικό πρωτάθλημα στην Γ Πειραιά όσο το περσινό.“

Ο Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 28 Αυγούστου και θα λάβει μέρος στον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά.

BOUKIS


 
Top