του Λουκά Κιοκτσογλου

ΧΑΪΔΆΡΙ

Με νέο αίμα στο έμψυχο δυναμικό του και βλέψεις να παραμείνει για ακόμη μια σεζόν στην "ελίτ" του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες η καλοκαιρινή προετοιμασία του Θριάμβου Χαϊδαρίου.

Παρά το γεγονός πως οι αποχωρήσεις παικτών από το περσινό ροστερ ήταν μαζικές, η διοίκηση φρόντισε να στελεχώσει την ομάδα με νεαρούς και εξελιξιμους ποδοσφαιριστές, αλλά και να διατηρήσει το βασικό κορμό με τους Μπανιά, Τσαγιάνη, Τσιουλο και Αποστολόπουλονα συνεχίζουν στο Θρίαμβο.

Ο αμυντικός μέσος Γιώργος Μπανιάς που με την παραμονή του, παρά τις προτάσεις που είχε στα χερια του, για 3η σερί χρονιά στο "Τάκης Χαραλαμπιδης", απέδειξε την αφοσίωση του στην ομάδα, δήλωσε για το νέο αυτό ξεκίνημα: 

"Βρισκόμαστε στην αρχή ακόμη μιας απαιτητικής σεζόν, όπου όλοι μαζί θα επιχειρήσουμε να διατηρήσουμε το Θρίαμβο εκεί που ανήκει.

Ήδη γίνεται σοβαρή δουλειά από όλο το τεχνικό επιτελείο και τον προπονητή, κ. Κατραμαδο, ενώ και η διοίκηση στέκεται συνεχώς δίπλα μας".

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας από το Χαϊδάρι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α' Αθήνας, ο 23χρονος μέσος τόνισε:

"Θα πρέπει αρχικά να τηρήσουμε στο έπακρο το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή μας. Στόχος είναι να αποδώσουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, ικανό να μας οδηγήσει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα αλλά και να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στην ομάδα.

Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς απρόοπτα και στο τέλος της σεζόν οι κόποι μας να ανταμειφθούν".
BOUKIS


 
Top